SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rakibin 9 Kişi Kalması İşi Kolaylaştırdı"

0
Güncellendi - 2016-02-08 22:45:07
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor’un defans oyuncusu Murat Avcu, ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi.

44 Malatyaspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Avcu, “Hafta içerisinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. 4-1 galip geldik” dedi.

Malatyalı defans oyuncusu, rakibin eksik kalmasının işlerini kolaylaştırdığını kaydederek, “Güzel bir maç oldu. Her iki takımda iyi mücadele etti. Rakibimizin 9 kişi kalması işimizi kolaylaştırsa da, tabi ki sıkıntı yaşadık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. 44 Malatyaspor’a bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz. Bizde artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Kalan maçlarda da elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

“SON MAÇA KADAR ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Takımının 44 Malatyaspor karşısında galibiyeti almasında en büyük pay sahiplerinden birisi olan Avcu, ligi en iyi yerde bitirmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Avcu, “Grupta her takım birbirini yenebilecek güce sahip. Bu da ilginç sonuçların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bizde son maça kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ligi de en iyi yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

İkinci yarının ilk maçı olan Adıyaman 1954 Spor karşılaşmasının kar yağışı nedeniyle 10 Şubat’a ertelendiğini hatırlatan Avcu, “44 Malatyaspor karşısında aldığımız 3 puanın moraliyle Adıyaman 1954 Spor maçı hazırlıklarına başlıyoruz. Çarşamba günü sahamızda güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Bu maçtan da 3 puanla ayrılıp, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız