SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rakibin Zaaflarından Yararlanmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2018-10-18 02:56:30
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, MKE Ankaragücü maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, rakiplerinin zaaflarından yararlanıp, Ankara deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Antalya'da devam eden kamp çalışmaların ve takımın son durumuyla ilgili bilgiler veren Bulut, "Demir Grup Sivasspor maçından sonra verilen 3 günlük iznin ardından Antalya’da buluştuk. Tedavileri İstanbul’da süren ve ülkelerinin milli takım kamplarına giden oyuncularımız geçen hafta bizimle birlikte olamadı. Ama sakatlıkları düzelen birkaç oyuncumuz aramıza katıldılar. Birkaç hafta sonra aramıza katılacak oyuncularımız var. Tempomuzu artırdık. Çalışmalarımız gayet verimli geçiyor" diye konuştu.

Bulut, MKE Ankaragücü deplasmanına 3 puan için gideceklerini ifade ederek, "Önümüzde Ankaragücü maçı var. Diri bir takıma karşı oynayacağız. İyi transferler yaptılar. Hücum anlamında etkililer ama defans anlamında rakibe verdikleri pozisyonlar var. Biz o zaaflarından yararlanmak istiyoruz. Ona göre çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • kodalmm (5 yıl önce)
    Hayra bir laf etsen şaşardık zaten...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bizim zaaflarımız Ankaragücünden daha fazla.Helede sol kanattaki zaafımızı bilen takımlar bunu sivas gibi değerlendirirler.Orta sahamız hala süper lig düzeyinde değil.Forvetimiz 8 ayda bir gol atabiliyor.yani rakipler için bizde maden bol.
    0
    0
    Yanıtla