SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rakip Dişli Hedef Tek

0
Güncellendi - 2016-04-28 04:06:26
Rakip Dişli Hedef Tek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2. Grubu ikinci sırada tamamlayan Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü ile Kadınlar Futbol Ligi Play-Off 1. Kademe Maçında karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz sezon 2. Kademe Maçında elenen ve 2. Lig hedefine ulaşamayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, bu sezon 2. Lige yükselmek istiyor.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 3. Lig 7. Grubu lider tamamladı. 18 hafta sonunda 16 galibiyet, 2’de mağlubiyet alan mavi kırmızılılar, 48 puan topladı. Malatyalı bayanlar, 18 haftada 82 gol kaydederken, kalesinde ise 15 gol gördü.

Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü ise 3. Lig 2. Grup’ta mücadele etti. 18 haftada 15 galibiyet, 2 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan Denizli ekibi, sezonu 47 puanla ikinci sırada tamamladı. Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü, 18 haftada rakip ağlara 126 gol bırakırken, kalesinde ise 19 gol gördü.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü ile Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü 30 Nisan Cumartesi günü Konya Atatürk 2 Nolu Sahada karşı karşıya gelecek. Zorlu ve kritik mücadele 12.00’da başlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

bayanlarfutbol

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet Başer (7 yıl önce)
    Elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyorum.Sonuç ne olursa olsun,Malatyanın yüzakısınız,gülüşünüzü hiç kaybetmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (7 yıl önce)
    karakavakspor şehrimizi temsil ediyor şu anda kayseride finallerde onunda haberını istiyoruz facebookta yer alıyor haberleri
    0
    0
    Yanıtla