SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rakip Gelmedi Büyükşehir Hükmen Kazandı

0
Güncellendi - 2016-03-07 17:47:16
Rakip Gelmedi Büyükşehir Hükmen Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) Play-Off E Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, rakibinin müsabakaya gelmemesi nedeniyle 20-0 hükmen galip sayıldı.

Play-Off Grubu'nun 4. haftasında Malatya'da, Malatya Büyükşehir Belediyespor ile Antalyanın Yıldızları arasında oynanması gereken müsabaka, Antalya ekibinin gelmemesi nedeniyle oynanmadı.

Maçın baş hakemi Elif İnci, bir süre bekledikten sonra müsabakayı bitirdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor, rakibinin müsabakaya gelmemesi nedeniyle 20-0 hükmen galip sayıldı. Büyükşehir, hükmen galibiyet ile Play-Off E Grubu'nda ilk galibiyetini almış oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takım Antrenörü Erol Akdeniz, rakiplerinin müsabakaya gelmemesinden dolayı 20-0 hükmen galip sayıldıklarını ifade etti.

Akdeniz, Play-Off E Grubu'nda iki hafta üst üste Malatya'da müsabaka oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, gurubun 5. haftasında Safranbolu Belediye, 6. haftasında da Karesi Basketbol ile Malatya Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

BÜYÜKŞEHİR BİR SIRA YÜKSELDİ

Malatya Büyükşehir Belediyespor, Antalyanın Yıldızları karşısında aldığı hükmen galibiyetle, grupta bir sıra yükselerek, haftayı 5. sırada tamamladı.

Grup'ta 4 hafta sonunda 4'te 4 yapan Karesi Basketbol 8 puanla lider durumda bulunuyor. 4 hafta sonunda 3 galibiyet, 1'de mağlubiyet alan Bilecik Belediye ise 7 puanla ikinci sırada yer aldı. 2 galibiyet, 2'de mağlubiyeti bulunan Fethiye Gençlik 6 puanla üçüncü sırada yer alırken, 5 puana sahip iki takımdan Safranbolu Belediye 4, Malatya Büyükşehir Belediyespor ise 5. sırada bulunuyor. Grup'ta son sırada yer alan Antalyanın Yıldızları ise 4 hafta sonunda 1 galibiyet, 3 mağlubiyetle 4 puan topladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız