SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rakip Takım Gelmeyince

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol Ligi’nde Yıldızlar kategorisinde yaşanan olaylar nedeniyle tatil edine Turgut Özal Koleji – Malatya Basketbol final maçı yine oynanamadı.

27 Şubat tarihinde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ancak yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen Turgut Özal Koleji – Malatya Basketbol karşılaşmasının ardından Basketbol İl Tertip Komitesi müsabakanın 50. saniyeden itibaren tekrar oynanmasına karar verdi. Karar iki takıma tebliğ edilirken, müsabakanın yarıda kaldığı 50. saniyeden itibaren oynanacağı duyuruldu.

3 Mart Perşembe günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 18.00’da oynanacağı duyulan müsabakaya Malatya Basketbol takımı çıkmadı. Turgut Özal Koleji’nin sahada hazır bulunduğu müsabakaya Malatya Basketbol takımı çıkmayınca müsabakanın başhakemi Özkan Talo, karşılaşmayı bitiren düdüğü çaldı. Karşılaşma yaşanan olaylar nedeniyle yarıda kaldığı gibi 55-42 Turgut Özal Koleji’nin üstünlüğüyle sona erdi. İlk karşılaşmayı da 3 sayı farkla kazanan Turgut Özal Koleji, yıldız erkeklerde il şampiyonu oldu.

Şampiyonluğu yaşanan olaylar nedeniyle buruk kutlayan Turgut Özal Koleji takımı oyuncuları, geleneksel hale gelen basketbol filesini kesti.

Olaylı müsabaka sonrası şampiyonluğunu ilan eden Turgut Özal Koleji takımının antrenörü Ufuk Doğan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Yaşanan olaylardan dolayı gerçekten üzüntülüyüz. Ama kulüp olarak bu olayların içerisinde olmamamızda bizleri mutlu ediyor. Sporcularımız yıl boyunca çok iyi mücadele etti. Play off’larda rakibimizi 2-0 yendik. Sporcularımı ve rakip oyuncuları tebrike diyorum. Kazanan biz olduk, mutluyuz” dedi.

Turgut Özal Koleji Okul Müdürü ve Kulüp Başkanı Murat Kuran ise, yaptığı açıklamada, şampiyon oldukları için mutlu olduklarını söyledi. Kuran, yaşanan olayları talihsizlik olarak değerlendirerek, “Müsabakada yaşanan olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Ancak takım olarak yıl boyunca iyi bir performans sergileyerek, şampiyon olduk. Bundan dolayı kulüp yönetimi, antrenör ve sporcularımızı kutluyorum. Aynı başarıyı bölge şampiyonasında da bekliyoruz” diye konuştu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız