SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Rakiple Denk Takımız'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'u 5. sırada tamamlayarak Play-off maçlarına katılma hakkını elde eden Yeni Malatyaspor'un yöneticisi Turan Kopal, Adana Demirspor maçının zor geçeceğini ancak tur atlayan tarafın kendileri olacağını söyledi.

Antalya'da teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde Adana Demirspor maçının hazırlıkları sürdüren Yeni Malatyaspor'da sakat olan Gökhan'ın durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Pazar günü Antalya Mardan Stadı'nda saat 17.00'de karşılaşacakları Adana Demirspor maçına gelecek taraftarlar için Antalya Öğretmenevi'nde yer ayırdıklarını söyleyen Yeni Malatyaspor'un yöneticisi Turan Kopal, taraftarların stadı doldurarak tur atmalarında etkili rol oynayacaklarına inandığını vurguladı. Antalya ve Antalya yakınındaki çevre illerdeki Malatyalılar'ın maça gelerek takımlarını 90 dakika boyunca destekleyeceklerine inandığını aktaran Turan Kopal, maç için de şunları söyledi:

"Play-off kurasına Yeni Malatyaspor'u temsilen ben katıldım. Bir ara içimden geçirdim. İlk rakibimiz Adana Demirspor veya Ankara Beypazarı Şekerspor olsun dedim ve kurada ilk rakibimizin Adana Demirspor çıkmasına sevindim. Çünkü Adana Demirspor'da bizim gibi ligi 5. sırada tamamladı. Hemen hemen denk takımız."

Kopal maçın zorlu geçeceğini söyleyerek, "Ancak tur atlayan taraf olmak istiyoruz. Maça her iki takım da eşit şartlarda çıkacak. Çünkü her iki takım da denk. Stresini yenen, topu iyi organize eden, disiplinli oynayan takım kazanır. Teknik Direktörümüz Cafer Aydın antrenmanlarda futbolculara özellikle strese girmemeleri konusunda tavsiyelerde bulunuyor. Disiplinli oynamaları konusunda tembihler yapıyor. Futbolcu kardeşlerimiz teknik heyetin dediklerini harfiyen uygularlarsa tur atlamamamız için hiçbir
sebep yoktur" şeklinde konuştu.

M.P Antalyaspor Genel Menejeri ve aynı zamanda Malatyalı olan Süleyman Tekgül'ün de Antalya'da kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyen Kopal, "Ayrıca takımın kamp yaptığı yere birçok Malatyalılar gelip başarılar diliyor ve futbolcuları ve teknik heyeti motive ediyorlar. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi.

"FUTBOLCULARIN MAÇ BAŞI PARALARI ÖDENDİ"
Öte yandan Kopal futbolcuların alacağı maç başı paralarının Antalya'da ödendeğini belirtip, futbolcuların maç başı alacaklarının kalmadığını vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız