SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rakiplere Gol Yağdırdık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:25:08
A- A+ PAYLAŞ
 
Hokey Federasyonu'nun 2011 - 2012 sezonu Bayanlar Salon Hokeyi Süper Ligi 26 - 29 Şubat tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılırkan, Malatya'dan Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü'nün başarılı maçlar çıkardığı ve şampiyon olduğu bildirildi. 
 
Malatya Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Savaş Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Türkiye Hokey Süper Ligin de sekiz takım yer aldı. Bunlar: Malatya'dan Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü - Bolu'dan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Kulübü - Alanya Belediye Spor Kulübü - Gaziantep Nizip Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü - Antalya Polis Gücü Spor Kulübü - Konya Belediye Spor Kulübü - Amasya Gençlik ve Spor Kulübü - Ankara'dan Çankaya belediye spor kulübü. Süper Lig de Anadolu Ateşi Spor Kulübü olarak adeta rüzgarı estirdik.. Rakiplerimize gol yağdırdık " ifadelerini kullandı. 
 
Bayanlar Salon Hokeyi Süper Ligi'nde malatya temsilcisinin aldığı sonuçlar şöyle: " Malatya Anadolu Ateşi :12 - 2 Amasya Gençlik Spor Kulübü, Malatya Anadolu Ateşi : 7 - 4 Bolu Abant İzzet Baysal Spor Kulübü, Malatya Anadolu Ateşi : 12 - 0 Antalya Polis gücü Spor Kulübü, Malatya Anadolu Ateşi : 8 - 1 Alanya Belediye Spor Kulübü, Malatya Anadolu Ateşi : 8 - 2 Konya Belediye Spor Kulübü, Anadolu Ateşi 6 - 1 Nizip Halk Eğitim Spor Kulübü." 
 
Savaş yılmaz, "Süper Lige Kaiser Denim ve Tan Otomotiv'den desteği ile çıktık. Rakiplerine fark atarak süper lig şampiyonu olan Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü 2013 yılında ülkemizi Kulüpler Avrupa Şampiyonasında temsil etme hakkını kazanmıştır. İkinciliği Bolu İzzet Baysal Spor Kulübü üçüncülüğü Alanya Belediyesi Spor Kulübü almıştır.  Süper Ligin Gol Kraliçesi Anadolu Ateşi Sporcusu Ebruye Çınar ve En iyi Kalecisi Anadolu Ateşi Sporcusu Yeşim Yeşilcan seçilmiştir. Süper Ligin en centilmen takımı Antalya Polis gücü Takımı olmuştur" dedi. 
 
Anadolu Ateşi Spor Kulübü Antrenörü Savaş Yılmaz, sporcularının çok güzel bir çalışma dönemi geçirdiğini bildirip, bunun meyvesini de şampiyonlukla aldıklarını bu şampiyonluğu Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'ya hediye ettiklerini belirtti. 
 
"Malatya'nın Hokeyin Lokomotif bir ili olduğunu hokeyin en üst seviyesi sayılan süper lig de aldığımız şampiyonlukla bunu tescillemiş olduk" diyen Yılmaz, "Anadolu Ateşi Spor Kulübünün Türkiye de Hokeyin her yaş grubunda bay - bayan takımları ile şampiyonlukları bulanan tek kulüp olduğunu gösterdik" şeklinde konuştu. 
 
Hokey Milli Takımlarına her yaş grubunda en fazla sporcu gönderen il olma özelliği taşıdıklarını belirten Yılmaz, 2011 yılında Erkek Takımımız Türkiye Şampiyonu olarak Avrupa Kulüpler Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkını kazandı. Kulüpler Avrupa Şampiyonası ile ilgili olarak ev sahipliği talebinde bulunduk. Avrupa Hokey Federasyonu talebimizi kabul etti. Kulübümüzün Başarısından dolayı Ülkemize ve ilimize Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasına ev sahipliğini kazandırdık 17-19 Şubat 2012 tarihleri arasında Malatya da yapılacak. Hedefimiz Avrupa Şampiyonluğu inşallah bunu kazanarak ülkemizi bir üst gruba çıkartırız"dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız