SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rakiplerimizin ''Ek Zamanı'' Var!.. 2-2

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, deplasmanda, hem de İstanbul'da Beşiktaş karşısında "sürpriz" bir galibiyete imza atmak üzereyken, "Malatyaspor Klasiği" haline gelen "ek süre" gollerinden birine boyun eğmek zorunda kaldı ve iki kez öne geçtiği maçı 2-2 berabere tamamladı. Beşiktaş, beraberlik golünü 90+2'de kaydetti. Malatya'da ligin ilk yarısında 6 Kasım tarihinde oynanan maç da 1-1 bitmiş, bugün MHK Başkanı olan Mustafa Çulcu'nun yönettiği maçta Beşiktaş beraberlik golünü, yine "ek sürede, 90+1'de", Youla'nın şutunun Ahmet Dursun'a "tesadüfen" çarpıp kaleye girmesiyle bulmuştu. Bu arada, PAF takımlar maçında Malatyaspor PAF, Beşiktaş PAF'a 4-0 mağlup oldu.

...

STAD: BJK İnönü

HAKEMLER: Cem Deda, Baki Tuncay Akın, Mustafa Sönmez, 4. hakem Özgüç Türkalp.

BEŞİKTAŞ: Cordoba, Çağdaş, Koray, Ali Güneş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez (Dk.57 Sergen), Tümer Metin (Dk.8 Okan), Jose Kleberson, Ahmet Hassan (Dk.68 İbrahim Akın), Bobo, Gökhan Güleç

YEDEKLER: Murat Şahin, Sergen, Jun, İbrahim Akın, Mehmet Sedef, Emre Özkan

MALATYASPOR: Bora, Ömer Erdoğan, Jiri Homola, Mert Korkmaz, Emrah Eren, Evren, Serkan Bensol, Bilal Kısa (Dk. 88 Masek), Toth Balazs, Johansson (Dk.70 Serdal), Senkerik (Dk.46 Mustafa Özkan).

YEDEKLER: Taylan, Mustafa Özkan, Serdal, Volkan, Masek, Hakan Söyler, Sertan

SARI KARTLAR: Koray, Ali Güneş (Beşiktaş), Evren, Emrah (Malatyaspor)

İLK YARI..
5. dakikada sağ kanattan Tümer'in kullandığı serbest vuruşu kaleci Bora kontrol etti.

7. dakikada Bobo'nun pasıyla topla ceza sahasına giren Gökhan Güleç'in sol çaprazdan çektiği şutta defansa çarpan top kornere gitti.

19. dakikada ceza sahası sol çaprazı önünden Ahmed Hassan'ın yerden vuruşunda top, az farkla yandan auta çıktı.

21. dakikada Evren'in uzak mesafeden sert şutunda meşin yuvarlak, kaleci Cordoba'nın sağından ağlarla buluştu. 0-1

26. dakikada ceza sahası sağ çaprazından Ahmed Hassan'ın vuruşunu kaleci Bora, ayaklarıyla önledi.

30. dakikada Keleberson'un defansın arkasına gönderdiği pası ceza sahasında Bobo kontrol edemedi.

38. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe atışında ceza sahasında iyi yükselen Senkerik'in kafa vuruşu yandan auta çıktı.

43. dakikada ceza sahası yayı önünden Bobo'nun şutunda defansa çarpan top yan direkten oyun alanına geri dönerken, dönen topta Ömer Erdoğan, tehlikeyi kafayla uzaklaştırdı.

İlk yarı Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI..
55. dakikada ceza sahası sağ köşesi önünden Ahmed Hassan'ın ortasına ceza sahasında Bobo'nun yaptığı rövaşatada top, üstten auta çıktı.

58. dakikada sol kanattan Sergen'in kullandığı köşe atışında ceza sahasında iyi yükselen Bobo'nun kafa vuruşu üstten auta çıktı.

62. dakikada sağ kanattan Sergen'in kullandığı köşe atışında ön direkte Bilal'in kafasından seken topu arka direkte Ahmed Hassan tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-1

68. dakikada sol kanattan Sergen'in kullandığı köşe atışında ceza sahasında İbrahim Toraman'ın kafa ile indirdiği topa en son kale önünde Serkan Bensol ters bir vuruş yaptı ancak kaleci Bora, topu ayaklarıyla kornere çeldi.

72. dakikada Malatyaspor atak geliştirdi. Emrah cezaalanındaki Bilal'e ortaladı. Bu futbolcu bir anda Çağdaş'ın müdahalesiyle kendini yerde bulunca, hakemin kararı penaltı oldu. Penaltı atışını Mert kullandı ve Malatyaspor'u yeniden öne geçirdi: 1-2

76. dakikada ceza sahası yayı önünden Bobo'nun sert şutunda top yandan auta gitti.

86. dakikada ceza sahası yayı üzerinden İbrahim Akın'ın volesi üstten auta gitti.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakika gösterdi.

90+2. dakikada Okan'ın pasında ceza sahasında Gökhan Güleç, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Bora'nın solundan ağlarla buluşturdu. 2-2.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız