SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Rakiplerimizin Korkulu Rüyası Olmak İstiyoruz..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 3-4 maçlık dönemi en az kayıpla kapatma hedeflerine deplasman puanıyla başladıklarını, rakiplerinin korkulu rüyası olan bir Malatyaspor hedeflediklerini söyledi.

TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz'a, 1-1 sonuçlanan Kayseri Erciyes deplasman maçı, takımın ve bazı futbolcuların durumu ile Denizli maçına ilişkin sorularını yanıtlayan Doğan, şöyle dedi:

KAYSERİ ERCİYES MAÇI..
“Puan cetvelindeki yerimiz itibarıyla maçı kazanmak istiyorduk. Göreve gelince ve takımın durumunu görünce 3-4 haftayı en az kayıpla atlatma hedefimiz vardı. Maça fena başlamadık. Gol attıktan sonra anormal panik havası oldu. Sonuçta golü yedik. İlk yarı bizden baskılılardı ama pozisyon vermedik. İkinci yarı futbolcularım 10 kişi kalmalarına rağmen oyuna asıldılar, pozisyon vermedik.

Zaten özgüveni olan bir takım değiliz, puan cetvelindeki yeri itibarıyla Beni sevindiren, 10 kişi kalmalarına futbolcularımız rağmen pozisyon vermediler. Mustafa’yla pozisyon bile yakaladık. Galip gelemiyorsan, yenilme.. Bu sonuç da bizim için iyi oldu."

GÖREVE BAŞLADIKTAN SONRA..
"Sadece mücadele gücünün arttığını, oyun anlayışının biraz daha fazla olduğunu, en azından disiplin olarak.. Oyunculardan istediğim takım oyunu. Bizim gibi takımlar, takım disiplinini yansıtmak zorunda. Özellikle Kayseri'deki ikinci yarıdan çok memnunum."

ORTA SAHA SORUNU..
"Orta sahada fazla oyuncu var ama istediğimiz seviyede değiller. Sebebi geç katılan oyuncular, sezon başı idmanlarındaki sakatlıklar, bazı nedenlerle sezon başı idmanını fazla yemeyen oyuncular. Fazla bir arada oynamamışlar. Sanki önceki dönemde bir şey yapılmamış gibi bir anlam çıkmasın. Feyyaz hoca görevini iyi yapmış, ama yeni oluşan bir kadro. Sakatlıklar dolayısıyla takım halinde çalışmamanın sıkıntısı var."

"3 PUANLA TANIŞMAK İSTİYORUZ.."
"3-4 hafta içerisinde hedefimiz en az kayıpla atlatmak. Kesin düzeleceğini, disiplinli, sahaya yüreğini koyan, mücadele eden oyunculardan kurulu bir takım olacağını söyleyebilirim.

En büyük hedefimiz bu hafta Denizlispor karşısında 3 puanla tanışmak. Fakat rakibimiz de zor durumda. Üstelik geçen hafta sahasında puan kaybetti. İskeleti hazır bir takım. Çok önemli silahları var. Bu seneki gerçek, herkes herkesi yenecek güçte."

"ELİMİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK.."
"Kamuoyunun büyük çoğunluğunun bize destek vermesi ve bizimle çamlışmak istemesi gurur vesilesi. Camiaya yabancı değilim. Burada çok güzel anılarım var. Bu yıl çalışmak niyetinde değildim. Ama Malatyaspor'un, bana da ihtiyacı olunca, o ortamı tekrar yaşamak bana heyecan verdi.

Bizim dönemimizdeki kadrodan 2 oyuncu (Mert ve Serkan Bensol) bir de kaleci Fevzi var. Ama iskelet olarak bir kadro yok. Elimizde sihirli değnek yok. Çok kısa sürede bir hocanın çok farklı işler yapacağı beklentisi bize olan güveni gösterir ama o kadar da kolay değil."

"TARAFTARIMIZ ÖNEMLİ SİLAH.."
"Her yerde taraftar önemli silah, önemli faktör. Bizim içerde oynayacağımız maçlarda taraftarımız önemli güç veriyor. Trabzon maçında da inanılmaz bir şekilde desteklemişler. Biz taraftarımız önünde mahçup olmak istemiyoruz, inşallah olmayacağız. Onların desteği bize artı güç verecek.. İyi bir çıkış yakalamak, daha önce yaptığımız gibi gelen takımların korkulu rüyası olmak istiyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız