SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ramazan Ayı Çok Hareketli Geçiyor"

0
Güncellendi - 2016-06-12 18:18:59
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, muhtarlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yeni Nikah Sarayında düzenlenen iftar yemeğine, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Eren ile çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

İftar yemeği sırasında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ramazan Ayının anlamına uygun yaşanılmasının önemine değinerek, muhtarların vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ve yardım edenle yardım edileni buluşturduklarını söyledi.

Ramazan ayının çok özel olduğunu belirten Başkan Çakır, “Kentimizde Ramazan ayı çok hareketli geçiyor. Rabbim Ramazan ayını en iyi şekilde geçirmeyi hem sizlere hem de tüm İslam Alemine nasip etsin.

Ramazan ayında muhtarlarımıza ve bizlere çok iş düşüyor. Kentimizde Ramazan ayı ile ilgili çok güzel etkinlikler yapılıyor özellikle gıda yardımları, sıcak yemeklerin mahallelerde dağıtımı ve iftar çadırlarımızda Merkez ve ilçe belediyelerimiz adeta hiç kimsenin aç kalmayacağı bir ramazan ayı yaşıyor.

Ramazan ayı içerisinde Muhtarlarımıza düşen görev mahallelerinde gerçekten ihtiyaç sahiplerini gözeterek yardım verenle yardım alanı buluşturabilirler. Bize de buradaki mağdur insanların mutlaka mağduriyetlerinin iletilmesi gerekir. Malatya’da ulaşılmayan bir vatandaşımızın, bir ihtiyaç sahibinin olduğunu sanmıyorum” dedi.

Başkan Çakır, “İslam coğrafyasında iftar yapmayan milyonlarca insan var. Ülkemizdeki huzurun, istikrarın kıymetini çok iyi bilmemiz lazım. Ülkemize sığınmış milyonlarca insan var onları en iyi şekilde ağırlamak bizim inancımızın gereği. Bunu da hakkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Ramazanla birlikte inşallah İslam coğrafyasına barışın ve kardeşliğin gelmesi en büyük duamız” şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizleri bir araya getirmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Rahmet ayı olan Ramazan ayında bu gibi etkinliklerle bizlerin bir araya gelmesi hem bazı konuların istişare edilmesi, hem de bazı sorunların giderilmesine vesile oluyor. Özellikle başı rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennem ateşinden arınma korunma olan 11 ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayının rahmeti, feyzi ve bereketi ile Cenab-ı Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin.

Devletin şefkat elinin özellikle yerel yöneticilerimiz vasıtasıyla böyle bir ayda vatandaşlarımızla buluşmasında gayret gösteren bütün belediye başkanlarımıza, yerel yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.

Malatya gezilerimizde yapılan çalışmaları görüyoruz Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar bizlerin mutlu ediyor. Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 2 yılda devasa hizmetlere imza attı” dedi.

Malatya’daki bütün muhtarları aynı sofrada bir araya getirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden muhtarlar, buradaki asıl amacın iftar açıp yemek yemek değil, asıl amacın bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde sohbet ve muhabbet olduğunu söylediler.

Bülten

a6

a7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    Şu dünyada muhtar olacakmışsın. Adamlar saraylarda ağırlanıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Bu vesile ile,Ramazan ayı müslüman alemi için önemli hassasiyeti olan mübarek ,bereketli bir aydır şükürler olsun Malatya muzsa Ramazan ayını teneffüs ediyoruz ama Gine'den oruç tutmayan veya tutamayan hemşehrilerimiz en azından bu ay için şehrinizin güzelliği ve huzuru için aleni şekilde yeme içme yapmamaları saygı çerçevesin de huzurlu bir razın ayı geçirme Dilek'lerimle muhtarlarımıza hayırlı çalışmalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla