SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ramazan Etkinlikleri

A- A+ PAYLAŞ
Aspuzu'da Ramazan Geceleri programında sanatçı Abdurrahman Önül konser verdi. Kalabalık bir topluluğun katıldığı konserde sanatçı Abdurahman Önül, söylediği ilahilerle unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.
 
Malatya Belediyesi Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı konser sonunda sanatçı Abdurahman Önül'e plaket verdi. Son albümünü hayranlarına imzalayan Önül, sevenleri ile sohbet de etti
 
SEMAZEN GÖSTERİLERİ 
 
Malatya Park Alış Veriş Merkezi'nin düzenlediği  etkinlikler arasında bulunan Semazen gösterisi ilgiyle izleniyor. 
 
Konya Sema Topluluğu'nun gerçekleştirdiği semazen gösterilerinin her Ramazan ayında geleneksel olarak sürdürüleceği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız