SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi...

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen etkinlikler büyük ilgi görüyor.

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş'nin organize ettiği, kurum ve kuruluşlar ile işadamlarının masrafını karşıladığı iftar çadırındaki yemek ilgi görüyor.

Her yıl Soykan Parkı'nda açılan, ancak bu yıl Yeni Camii çevre düzenlenmesi nedeniyle geçici olarak İnönü Kapalı Çarşı üzerine kurulan iftar çadırında günde bin 500 civarındaki vatandaşa iftar yemeği veriliyor. Genelde il dışından Malatya'ya göç edenlerin ve üniversite öğrencilerinin iftar çadırına ilgi gösterdiği gözlenirken, bu yılki tertip ve düzenin iyi olması da dikkat çekiyor. Teravih namazından sonra ise iftar çadırında Ramazan eğlenceleri düzenlenmesi de Ramazan ayına ayrı bir anlam katıyor. İftar çadırında Meddah, Hacıvat ve Karagöz'la geleneksel tiyatro oyunlarının sahneleniyor ve Tasavvuf Musikisi konserleri veriliyor.

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Nurullah Özer, Ramazan ayının en iyi şekilde değerlendirilmesine çalışıldığını ifade etti. Özer, gerek iftar yemeklerine ve gerekse Ramazan ayı münasebetiyle çadırda teravih namazları sonrası yapılan eğlence organizelerinin ilgi görmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız