SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ramazan Hoşgörü ve Paylaşmaktır"

0
Güncellendi - 2019-05-16 21:44:50
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Merkez Beydağı ve Yamaç Mahallesi sakinlerine yönelik verilen iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Güder, iftar sofralarında bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek, “Ramazan, hoşgörü ve paylaşmaktır, Ramazan bu güzel ortamı oluşturmaktır” dedi.

Battalgazi Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Merkez Bedağı Mahallesi’nde, mahalle sakinlerine yönelik iftar programı düzenlendi. Programa, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları İsmet Sarıgül, Zafer Kırçuval, bazı belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, bazı mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan ayının hoşgörü ve paylaşmak ayı olduğunu belirterek, “Biz biliyoruz ki Ramazan sevgidir, Ramazan şefkattir, Ramazan paylaşmaktır, Ramazan bu güzel ortamı oluşturmaktır. Bu güzel ortama iştiraklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan ayınızı tebrik diyorum. Ramazan’ın öncelikle Battalgazi'mize, Malatya’mıza, ülkemize ve tün dünya insanlığına,  barış, sevgi, hoşgörü getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. İstedik ki Ramazan’da bir gün olsa dahi, bu çocuklarımızın cıvıltısını duyalım, ablalarımızı, abilerimizi buraya davet edelim ve bu güzel Ramazan atmosferini hep birlikte paylaşalım. Ve bu Ramazan’ın ülkemize, insanlığa, barış ve huzur getirmesini, aç kalan insanların dünya üzerinde kalmamasını, herkese bol bol rızık yüce Rabbimin nasip etmesini niyaz ediyorum. Ve biz belediyeler olarak alt yapı ve üst yapı ile uğraşırken, insanlarımızı da yalnız bırakmayalım istedik. İşte bu iftarlar vesilesiyle sizlerin bir araya gelmesine vesile olduk. Belki uzun süredir bir araya gelmeyen mahalleli, bu Ramazan sayesinde bir araya gelmiş oldu. İnşallah Battalgazi’mizin birçok mahallesinde, özellikle fakir, fukaranın, garip, gurabanın daha fazla yoğun olduğu yerlerde iftar vermek istedik. Ramazan’ımızı özellikle Allah'ın rızasına uygun olarak, sizlerin gönüllerini alarak, bu Ramazan’ı tamamlamak istiyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimiz daim eylesin. Aramıza fitne ve fesat sokmak isteyenlere izin vermesin. Nice Ramazanlara Rabbim, sizleri, bizleri ulaştırsın.  Rabbim, sizleri de, bizleri de nice bayramlara ulaştırsın” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız