SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ramazan Kahya YMS'de

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:16:28
Ramazan Kahya YMS'de
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Göztepespor’dan sol kanat oyuncusu Ramazan Kahya’yı kadrosuna kattı. 
Nurettin Soykan Tesisleri’nde Kahya için düzenlenen imza törenine Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ile kulüp basın sözcüsü Şahin Özer katıldı.
 
İmza töreninde konuşan kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, “Kadromuza daha önceden Malatya’mızda futbol oynamış ve herkesin tanıdığı Ramazan Kahya’yı kattık. İmza törenimizde bizleri yalnız bırakmayan Esenlik Genel Müdürümüz Hulusi Boyraz’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca Esenlik şirketine kulübümüze verdikleri destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
 
Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ise transferin hem camiaya hem de kulübe hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Ramazan Kahya’yı geçmişten de tanıyoruz. Başarılı bir oyuncu. İnşallah Malatyaspor’a da yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.
 
Malatyaspor’u herkesin sahiplenmesi gerektiğine vurgu yaparak, şunları kaydetti: “Biz Esenlik olarak yıllarca elimizden gelen bütün katkıları takımımıza sunduk. Bunu sivil toplum kuruluşları ve diğer katmanlar ile ticaretteki önemli katmanlarımızda takımımızı sahiplenerek, Malatyaspor’u daha iyi bir noktaya getirmek istiyoruz. Artık Malatya büyükşehir. Bölgenin önemli bir üs şehri haline dönüşüyor. Ona yakışan marka bir spor kulübümüzün olması da hepimiz için önemli. Bu konuda elimizden gelen yardımı yapacağız ama Malatya’mızın kuruluşlarının da bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz.”
 
Ramazan Kahya da “Malatya bildiğim bir şehir. 3,5 yılım burada geçti. Malatya halkını seviyorum. Daha da önemlisi Malatyaspor’u seviyorum. Ben Malatya’dan giderken çok üzülmüştüm. Şartlar onu gerektirdiği için kalbimiz buruk ayrılmıştık. Şuanda sağlam bir yapıya sahip bir takım var. İnşallah iyi şeyler olacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız