SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ramazan'ın Bitiminden Sonra Milat"

A- A+ PAYLAŞ
Başbakan Erdoğan, son terör saldırısıyla ilgili olarak, “Bıçak kemiğe dayanmıştır. Bu ülkede bölücü terör örgütüyle arasına mesafe koymayanlar da bu suça iştirak ediyorlar. Onlar da bunun bedelini ödemeye mahkûm olacaklardır” dedi...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Ankara İl Başkanlığının verdiği iftar yemeğine katıldı. İftara Erdoğan eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek, AK parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve partililer katıldı. İftar sonrası Başbakan Erdoğan bir konuşma yaparak, AK Parti'nin kuruluşunun 10. yıldönümünün Türkiye genelinde kutlandığını ifade etti. Terör örgütü PKK aleyhine sert söylemlerde bulunan Erdoğan, " Bu mübarek Ramazan gecesinde, Ramazan'a hürmeten biz şu anda sabrediyoruz ama Ramazan'ın bitiminden sonra bilesiniz ki bu ülkede barışın miladı, bu barış ayıyla beraber, bu dayanışma ayıyla birlikte çok daha farklı olacak'' dedi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Şu mübarek Ramazan ayında maalesef yavrularımız şehit ediliyor ve yavrularımızı şehit eden bu bölücü terör örgütüne karşı, bizler şu anda bu mübarek ay vesilesiyle sabırla devam ediyoruz. Ama unutmayın, bizim medeniyetimizin geçmişinde, o cehalet döneminde bile kimse kimseye kurşun atmaz, kan dökmezdi. İşte bu bölücü terör örgütü ve onların siyasi uzantıları bakınız neler yapıyorlar. Daha dün 3 tane yavrumuzu şehit ettiler. Bakınız, unutmayın artık yine açık söylüyorum, bıçak kemiğe dayanmıştır diyorum ve bu ülkede bölücü terör örgütüyle arasına mesafe koymayanlar da bu suça iştirak ediyorlar, bunu da buradan açıklamak istiyorum ve onlar da bunun bedelini ödemeye mahkum olacaklardır'' diye konuştu. 
 
Erdoğan, ''Bu ülkede barışa gölge düşürenler, kan dökerek özgürlükten bahsedenler kaymakamımızı, askerlerimizi, sağlık memurumuzu kaçıranlar, bunları kaçırmak suretiyle eğer bu ülkede bizlerin teslim olacağını, eyvallah edeceğimizi zannediyorlarsa bunu bizden beklemesinler. Açık söylüyorum, bıçak kemiğe dayanmıştır, ne derlerse desinler, neyi söylerlerse söylesinler, bunun faturası ağır olacaktır'' dedi. 
 
Erdoğan'ın konuşması sırasında binlerce Ankaralı, PKK terör örgütü aleyhine çeşitli sloganlar attı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız