SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Rant Ekonomisi Uygulanıyor''

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Danışmanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Veysel Candan, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve partililerle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

Saadet Partisi heyetini kabul eden ESOB Başkanı Şevket Keskin, partilerin esnafları sadece seçim dönemlerinde değil, iktidardayken de hatırlaması gerektiğini söyledi. Keskin, "Siyasi partilerimizden esnaflarla her dönemde ilgilenmelerini bekliyoruz" dedi.

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı'nın ortaya koyduğu uygulama ve tavırların esnafları bezdirdiğini belirten Keskin, "Vergi Dairesi Başkanlığı kendisini yargı yerine koyarak, tehditkar bir şekilde insanlardan vergi istiyor. Vergi Dairesi'ni uygulamaları nedeniyle sıkıntı içerisindeyiz. Bizler asla vergiden kaçmıyoruz. Ancak kazandığımız kadar vergiyi vermek istiyoruz" diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Veysel Candan ise, Türkiye'de rant ekonomisinin uygulanmakta olduğunu belirterek, "Her hangi bir partinin gelişi yada gidişi durumu değiştirmez. IMF güdümünde bir sistem var" dedi.

SP Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Veysel Candan, Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, İstanbul Kartal İlçe Başkanı İmdat Sevinç, Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Nedim Ertural ve partinin bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaret etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Veysel Candan, zor şartlar altında çalışan yerel medyanın desteklenmesi gerektiğini belirterek, "Yerel medyanın zor şartlar altında çalıştığını biliyoruz. Bu nedenle, yerel gazetelerin resmi ilan fiyatları arttırılıp yerel medya desteklenmeli" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız