SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Rant İçin Sattılar..'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya 1. sıra adayı Asiltürk, Hekimhan ilçesinin yanı sıra merkezde Şeyhbayram Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Partinin basın bülteni şöyle:

"Saadet Partisi (SP) Malatya milletvekili adayları 12 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını Hekimhan İlçesi’nde sürdürdü. Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, memleketi Hekimhan’da vatandaşların büyük ilgisini gördü. Vatandaşlar, hemşerileri Asiltürk’ü bağırlarına basarak, destek olacaklarını kaydettiler.

Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk, Şeyhbayram Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Asiltürk, mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada, “12 Haziran seçimlerini Saadet Partisi olarak çok önemsiyoruz. Çünkü ülkenin geldiği durum ahlak ve maneviyat yönünden, ekonomik ve dış politika yönünden hiç iyiye gitmiyor. Ülkemiz uçurumun eşiğinde. Biz milli görüş olarak ülkemizin uçurumdan düşmemesi için gayret sarf ediyoruz. İyinin, güzelin, faydalının yani hakkın hakim olması için çalışıyoruz. Ülkemiz, son 9 yıldır ABD ve AB uyum yasaları adı altında gerçekten çok sıkıntılı günler geçiriyor. Bir iktidar; iktidar olur ki, ülkedeki geçim sıkıntısını azaltsın, işsizlere iş bulsun, okulundaki eğitim seviyesini yükseltsin ve dış ülkelere bağımsız bir yapı kursun diye göreve gelir. Ama ülkemizde durum maalesef böyle değil. Ülkemizde son yıllarda tüm stratejik kurumlarımız ve fabrikalarımız birer birer satıldı. Satılan fabrikalarda normal şartlarda daha fazla işçi çalıştırması gerekirken, ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlaması gerekirken, yıkılarak yerine marketler ve devasa binalar yapıldı. Bu yerler rant amacıyla satıldı.

Şimdi sadece Saadet Partisi bu ülkede “Ben fabrika yapacağım. Fabrika yaparak, işsizlik sorununu çözeceğim” diyor. Onun dışında hiçbir siyasi parti “Fabrika yapacağım” demiyor. Bu seçimlerde biz; ya İslam Birliği, İslam kardeşliğini, İslam ülkelerinin lideri olan Türkiye’yi oylayacağız ya da Avrupa Birliği Hıristiyan kulübüne girecek ve yok olacak Türkiye’yi oylayacağız. Milli görüş dışında; hiçbir ayrımı olmayan, birbirine benzeyen partiler İslam Birliği tarafında değil.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız