SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Rantçının Önüne Set Çekeceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:47:19
'Rantçının Önüne Set Çekeceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkanlığı Adayı Hulisi Porgalı ikinci seçim bürosunu Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü mevkiinde açtı. Porgalı, yerel seçimlerin önemine değinerek, “Malatya’yı bölmek isteyenlerin önüne set çekeceğiz” dedi.

Açılışta konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye başkan adayı Hulisi Porgalı, Malatya’yı parselleyip bölmek isteyenlerin önüne set çekip, heveslerini kursağında bırakmak için yola çıktıklarını belirterek şöyle konuştu; “Bizim bir koltuk ve bir rant beklentimiz yok. Biz rant elde etmek isteyenlerin, ortaklık kurup Malatya’yı parselleyip bölmek isteyenlerin önüne set çekip, heveslerini kursağında bırakmak için yola çıktık. Bu memlekette yaşayan insanlar için, halk için yola çıktık. İnşallah bunu da başaracağız.” 

30 Mart yerel seçimlerinin öneminde de değinen Porgalı, Burada yapılan her yanlış, bir gömleğin düğmelerinin yanlış iliklenmesi gibi ardı ardına yanlışları getirir dedi. Porgalı “30 Mart yerel seçimleri bir yerel seçimini, önemsemeden geçmeyin. Bu seçimler çok önemli ve bir eşiğin dönüm noktası. Burada yapılan her yanlış, bir gömleğin düğmesinin yanlış iliklenmesi gibi sonuna kadar yanlış gider. Bu da Malatya’nın, Yeşilyurt’un, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceğinin yanlışı olur. Bunun için doğru karar verip bir oydur demeden sandığa gidip sandığa sahip çıkalım” ifadelerini kaydetti. 

Hulisi Porgalı’ya Yeşilyurt Belediye Başkanı diye hitap eden Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci ise “Bugün Sayın Hulisi Porgalı’nın ikinci seçim bürosunu açıyoruz. Biz elbette ki Yeşilyurt’u ve Battalgazi’yi alacağız. Malatya’nın bütün büyük ilçelerini alacağız. Darende’yi de onlar alamayacak. Ama kimin alacağına halk karar verecek” diye konuştu.  

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Kiraz da Yeşilyurt’un yeni belediye başkanının Hulisi Porgalı olacağına inandıklarını belirterek “Her gittiğimiz yerde Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt’u kazanacak diyorlar. Buradan söylüyorum ve bütün Malatya duysun, Yeşilyurt’u bu dönem Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak. Yeşilyurt’un yeni belediye başkanı Hulisi Porgalı olacak. Yeni yönetim kadrosu yeni belediye meclis listesinden oluşacak. Bu belediye meclis listesini inceleyin. Mimarından harita mühendisine, bu işin teknik boyutundan bütün yöreyi kapsayacak şekilde genişletilmiş bir yapıyı oluşturduk” şeklinde konuştu.

CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil, parti olarak Hulisi Porgalı isminde doğru karar verdiklerini ifade ederek “Hulisi Porgalı bu yarışa başladığı ilk günden itibaren Yeşilyurtluların büyük teveccühünü kazandı. Her gittiğimiz yerde büyük bir ilgi ve büyük bir mutluluk ile karşılanıyoruz. Buda bizi ayrıca mutlu ediyor. Parti olarak ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bu tablo karşısında bir kez daha görüyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Yeşilyurt Belediye başkan adayı Hulisi Porgalı, eşi Nihal Porgalı ve CHP İl Teşkilatı, açılış kurdelasını birlikte keserek Porgalı’nın ikinci seçim bürosunun açılışını yaptılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız