SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Raporlar Bekleniyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eski eşini öldürüp, dağda gömdüğü iddiasıyla yargılanan polis memurunun cezai ehliyeti bulunup bulunmadığı raporu ile öldürülen hemşirenin kesin ölüm sebebi raporu bekleniyor.

Malatya'da 26 Kasım 2008 günü kaybolduktan 55 gün sonra cesedi dağda gömülü olarak bulunan Malatya Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde görevli Hemşire Özgür Karaağaç'ı (31) öldürmekle suçlanan eski eşi Polis Memuru Ömer K.'ın yargılaması Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Duruşmaya tutuklu sanık Ömer K. ile taraf avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, Hemşire Özgür Karaağaç'ın kesin ölüm nedeni raporu ile sanık Ömer K.'nin cezai ehliyeti ile ilgili raporların gelmediğini bildirdi.

Mahkeme Heyeti, sanık Ömer K.'in tutukluluk haline karar vererek duruşmayı 21 Ocak 2010 tarihine erteledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız