SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ravcı Kayapınar'a Teknik Direktör

A- A+ PAYLAŞ
 
Kayapınar Belediyespor'da Teknik Direktörlük görevinden istifa eden Yaşar Akçura yerine yardımcısı Ali Ravcı getirildi. 
 
Kulüp binasında yapılan görüşme sonrası Ali Ravcı ile 1 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Teknik direktör Yaşar Akçura'nın istifasından sonra Kayapınar Belediye spor yönetimi tarafından teknik direktörlük görevine; Ali Racvı, yardımcılıklarına ise Harun Kılıç, Mesut Ünal getirildi. 
 
Teknik Direktörlüğe getirilen Ali Ravcı 15 yıllık profesyonel hayatında Süper Lig ve Bank Asya takımlarından; Sarıyer, Gaziantep, kayseri spor, Malatyaspor ve Vanspor'da top koşturdu. Ravcı, futbolu bıraktıktan sonra bir dönem Malatya Belediyespor, Büyükşehir Belediyespor, ile Kayapınar Belediyespor'da yardımcı antrenörlük görevlerinde bulundu. Racnı'nın yardımcılığını yapacak antrenör Harun Kılıç, 2004-2006 yılları arasında Kayapınar belediye sporda yardımcı hocalık görevinde bulundu. En son Kayapınar
Belediyespor alt yapı Koordinatörü olarak görevini sürdürüyordu. 
 
Bir diğer yardımcı antrenör Mesut Ünal ise, bir dönem Diyarbakırspor ile Büyükşehir Belediyespor'da yardımcı antrenörlük ve kaleci Antrenörlüğü yaptı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız