SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ray Fareleri!

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:43:20
Ray Fareleri!
A- A+ PAYLAŞ
Akçadağ ilçesinde, tren raylarındaki vidaları çalmak için söken iki kişi yakalandı. 
 
İlçenin Aydınlar köyünde meydana gelen olayda,  Devlet Demir Yolları'na ait rayların bulunduğu yerde iki kişinin demir parçalarını çaldıklarının ihbarını alan jandarma harekete geçti. Olay yerine giden ekipler, durumu farkedip kaçmaya çalışan ve N.K. ile U.Y. isimli iki kişinin bulunduğu otomobili köy girişinde durdurdu.  Olay yerinde yapılan aramada, 5 çuval içerisinde 250 kilogram tren raylarına ait vidalar bulundu. İki kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 
Bu arada, Zaviye Mahallesi’ndeki bir evin çatısında iki kişinin olduğu yolundaki ihbar üzerine giden polis ekipleri, yaşları 18’den küçük olan E.C.Y. ve U.A. adlı şahısları kovalamaca sonucu yakalandı. 21.45 sıralarındaki olayda yakalanan şahıslardan U.A.’da bir adet de bıçak bulundu. İki şahsın, H.D. adlı vatandaşa ait eve hırsızlık amacıyla girmeye çalıştıkları belirtildi.
 
Öte yandan, Küçük Hüseyinbey Mahallesi’nde 36 yaşındaki S.Ö. adlı şahsın evinin bodrumundaki kümeste beslediği 34 adet güvercin çalındı. 03.00 sıralarında kümesin kapısını kırarak hırsızlık yapan şahıs ya da şahısların belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.
 
 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız