SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rayları Çalarken Yakalandılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:57:53
Rayları Çalarken Yakalandılar
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da tren raylarını çaldıkları iddia edilen 2 şahıs yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre Akçadağ İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'na bağlı jandarma asayiş ekipleri, Malatya - Adana demir yolları hattında bulunan rayları sökmeye çalışan 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Y.D ( 27) ile O.Y ( 28) gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
Bu arada, olay Jandarma Vukuat Raporu'nda da şöyle yeraldı:
 
"Akçadağ mülki sınırları içerisinde 13 Mart 2012 günü saat:19.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında karşılaşılan 44 …864 plakalı minibüste yapılan kontrolde aracın içerisinde Y.D. ve O.Y. isimli şahısların olduğu, aracın kasasında yapılan kontrolde ise Devlet Demir Yollarına ait beton travezlerin taşınmasında ve istiflenmesinde kullanılan yaklaşık 50 adet (1200) TL değerinde demir çemberin yüklenmiş olduğunun görülmesi üzerine şahıslar yakalanmıştır. Yakalanan malzemelerin Devlet Demir Yollarından gelen görevli personele teslim edildiği, olayda kullanılan 44 …864 plakalı minibüs ruhsat sahibine teslim edilmek üzerine yediemin otoparkına çekilmiş olup, C.Savcısının talimatıyla şüpheliler gözaltına alınarak hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte mevcuden gönderilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız