SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Raylı Sistem de Konulmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:32:10
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya ile Elazığ arasında Fırat Nehri üzerinde Kömürhan’da yeni yapılacak olan köprü projesinde raylı sisteminde konulması gerektiğini ifade etti.

Milletvekili Şahin, “Malatya-Elazığ yolunda 578 metre uzunluğundaki Kömürhan Köprüsü bağlantı tüneli ile yolu yapım projesi ihalesi yapıldı. Ancak, bu proje bölge için önemli bir proje. Özelikle Kömürhan’a yeni yapılacak olan köprü üzerinde raylı sisteminde konulması gerektiğini düşünüyorum. Malatya -Elazığ illerimiz arasındaki ulaşımın her geçen gün arttığını göz önünde bulundurarak, ilerleyen yıllarda lazım olacak olan bir raylı sistemin de düşünülmesi özellikle 2023 vizyonumuzla bütünleşecektir. Malatya ilimizin batı çıkışında bulunan Beylerderesi Viyadük üzerinde raylı sistem geçmişte ihmal edildi veya göz ardı edildi. Ancak Kömürhan’daki yeni köprüde raylı sistemin konulası ileride Malatya ile Elazığ arasında önemli bir açığa kapatacaktır” dedi.

Şahin, “Özellikle Kömürhan Köprüsünden Kale ‘ye doğru gelirken orada 1 kilometreye yakın bir kıyı şeridi var. Yeni yapılacak köprü inşaatından çıkacak taş ve toprağı kıyı şeridine sağlıklı bir şekilde dökersek o alanda çok güzel bir yeşil alan veya park alanı da oluşmuş olacak. Bu konu üzerin de çalışma yürüteceğiz. Burası özellikle şehirlerarası yolculuk yapanların dinlenmesine de vesile olacak bir alan olacaktır” şeklinde bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız