SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Red Bull Chess Masters Turnuvaları Başlıyor

0
Güncellendi - 2018-10-08 01:34:08
Red Bull Chess Masters Turnuvaları Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull ortaklığı ile gerçekleşecek Red Bull Chess Masters satranç turnuvası 9 Ekim'de Doğu Anadolu'da gerçekleştirilecek olan müsabakalarla başlıyor. Turnuvada, Türkiye’nin her yerinden en iyi satranç sporcuları bir araya gelecek.

Ülkemizdeki 15 yaş ve üzeri tüm aktif lisansı sporcuların ücretsiz olarak katılabileceği Red Bull Chess Masters turnuvalar serisinin seçmeleri online yıldırım, finali ise rapid tempoda oynanacak.

Seçmeler Türkiye'nin 7 bölgesinde, her gün farklı bir bölgenin seçme turnuvası olarak ve Premium Chess tarafından bu turnuvalar için özel olarak tasarlanan online satranç platformunda yapılacak.

7 bölgede gerçekleşen online elemelerin ardından, kendi bölgelerinde ilk üç sırayı alan sporcular ve en iyi kadın sporcular 4 kişilik bölge takımlarını oluşturacaklar ve büyük final için İstanbul’da buluşacaklar.

Turnuva serisinde hem online bölge yarışmasında hem de finalde dereceye giren takımlara Red Bull tarafından çeşitli maddi ve ayni ödüller verilecek. 

Bölge elemeleri 8 Ekim'de başlayacak ve 18 Ekim'de son bulacak. Büyük final ise 20 Ekim'de İstanbul’da çok özel bir mekan ve farklı bir formatta gerçekleşecek.

Bölge elemeleri 8 Ekim'de başlayacak ve 18 Ekim'de son bulacak. Büyük final ise 20 Ekim'de gerçekleşecek. Eleme takvimi 9 Ekim'de Doğu Anadolu Bölgesi'nden başlayacak.

Malatya'nın da yer aldığı Doğu Anadolu Bölgesi'nde turnuvada yer alacak şehirler şöyle: "Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Tunceli, Van."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız