SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Reddettiler, İtiraz Sürecek.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:09:33
A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Beydağı Devlet Hastanesi alanını ticaret ve konut alanı yapan imar planına yaptıkları itirazın reddedildiğini belirterek, eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alanla ilgili olarak yapılan yeni konut ve ticaret alını imar değişikliği içinde itirazda bulunduklarını belirtti. 

CHP İl Başkanı Enver Kiraz beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında basın açıklaması yapan Kiraz, “TOKİ’ye 2 hastane verilmişti, TOKİ ise 1 hastane yaptı. Beydağı Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bir imar değişikliği yapılmıştı ve bu imar değişikliğine biz bir itirazda bulunmuştuk. Bu itirazın cevabı da birkaç gün önce bize ulaştı. Beklediğimiz bir cevap değil. İtirazımızın red edildiği görüldü. Bununla ilgili hukuki süreci sürdüreceğiz. Eski Devlet Hastanesi ile ilgili alanda ise yoğunluk 3 katına çıkartılarak burası konut ve ticaret alanı yapılıyor. Gerçekten sağlık alanı olarak görünen imar planı değiştirilerek konut ve ticaret alanına dönüştürülüyor. TOKİ’ye rant üzerine rant sağlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu değişikliği yapıyor. Yeni değişikliğin itiraz süreci devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi biran önce yapılan bu imar planına itiraz etmeli” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız