SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Refah da Artıyor'

A- A+ PAYLAŞ

AKP yöneticileri, 12 Eylül 2010'da yapılan yeni Anayasa referandumunda 'Evet' oylarının fazla çıkması nedeniyle teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, İl Başkanı Mustafa Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Turgut Acar, İl Genel Meclisi üyeleri Hasan Göğüs ve Abdurrahman Kızıl, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri İdris Boztaş ve Murat Duran, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Nurettin Özdemir ve Selami Zorver ile birlikte Merkez Topsöğüt Belediyesi' ni ziyaret ettiler. Topsöğüt Belediye Başkanı Emin Paşahan, İl Başkanı Mustafa Şahin ve Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür
ederek Topsöğüt beldesinin sorunları hakkında bilgi verdi ve çözüm önerileri görüşüldü. AKP İl Başkanı Mustafa Şahin de referandumda verdikleri destek ve çalışmalar dolayısıyla emeği geçen herkese teşekkür etti.

Malatya Milletvekili Fındıklı ise "Biz inanıyoruz ki gelir ne kadar çok artarsa, özgürlükler ne kadar artarsa ellerin parmaklara kenetlenmesi gibi ikisi birbirine sımsıkı geçmiş olur. Bir taraftan özgürlükler artarken bir taraftan da refahınız artıyor, ekonominiz artıyor. Eskiden bize hep şunu söylerlerdi bütün hocalar, işte efendim 10 bin dolar gelir seviyesine ulaşmadan bir memlekete demokrasi gelmez. Halbuki bu bir yalanmış. Çünkü demokrasi ne kadar çok gelişirse özgürlükler ne kadar çok gelişirse
ekonomi ve refahta o kadar gelişir. Dolaysıyla ötelemenin, ertelemenin aslında geciktirmeden başka bir işe yaramadığı ortaya çıktı. Şu anda Türkiye'nin gerek Çinle olan ticaretinde gerek Suriye ile olan ilişkilerinde artık Türk lirası geçiyor. Rusya'da ve Suriye'de de çok rahatlıkla Türk lirasıyla harcama yapabiliyorsunuz. İşte Çin ile yapılan son anlaşmada ticaretimizi TL ve yuan üzerinden yapma imkanı buluyoruz" diye konuştu.

BAROYA ZİYARET..
Bu arada, AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Milletvekili Mücahit Fındıklı, "Baro seçimleri yapıldı. Seçim döneminde Baromuzu ziyaret etme imkanımız olmadı. Sayın Başkanımızı telefonla aradım, 'hayırlı olsun' dedim ama bugünde tekrar yönetim kuruluyla bizi kabul ettiler. Yeni oluşan Baro yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Size çok güzel bir adalet sarayı lazım, Malatya her şeyiyle büyüyor. Adalet Sarayı'nın da büyümesi lazım, önümüzdeki günlerde Baro Başkanımızla birlikte çalışırız"
dedi.

Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay ise ziyaretlerinden dolayı Mücahit Fındıklı'ya teşekkür ederek, "Sayın Vekilimizden yapacağımız çalışmalarda katkılar bekliyoruz. Adliyemizin, Malatya'nın ve avukatların ciddi sorunları var. Bu konuda da ciddi anlamda destek sağlarlarsa, mutlu oluruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız