SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Referandum Sandığı Tehlikeli..''

A- A+ PAYLAŞ

ANAP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Miraç Akdoğan, Türkiye'de artık başörtüsü meselesinin sorun olmaktan çıkması gerektiğini söyledi.

Akdoğan parti il binasında düzenlediği basın toplantısında "Türkiye'de artık başörtü meselesinin sorun olmaktan çıkması gerekiyor, biz parti olarak buna inanıyoruz. Vereceğimiz destekle Anayasa'daki gerekli değişikliği yapmak mümkün olacaktır ve referanduma gerek kalmayacaktır. Önemli olan meselenin çözümü ve halli ise, bunu parlemontada yapmak mümkünken, sandıkları koyup böyle tehlikeli bir süreç başlatmak memlekete bir şey kazandırmayacaktır. Önemli olan meseleyi çözmektir. Çözüm konusunda sadece bu konuda değil. Milli - manevi, toplumun değerleri konusunda hükümetin getireceği bütün Anayasal değişiklikleri veya yasa değişikliklerine biz destek vereceğiz" ifadelerini kaydetti.

Akdoğan, hükümetin henuz halka verdiği sözleri, yerine getirmediğini belirterek, "Hükümetin kendi daha önce vatandaştan istediği süreyi tamamlaması gerekir. Fakat sorunlar büyüdükçe ve çoğaldıkça, hükümetin sorunlar karşısında bocaladığı aşikardır. Dün büyük bir çoğunluk ve destekle iktidar olan ve halk tarafından iktidara getirilen AKP hızla erimektedir ve hızla puan kaybetmektedir. Bugün hayatından memnun olan hemen hemen kimse yoktur. Hangi şartlarda seçim yapılırsa yapılsın Anavatan'ın bugünkü tarih itibariyle baraj sıkıntısı yoktur. Anavatan, sonbahardan itibaren, bu yılın sonundan itibaren artık Türkiye'de iktidarı konuşulan parti olacaktır. İktidar için adı geçen parti olacaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız