SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Referandum Yapılsın"

A- A+ PAYLAŞ
 
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'ya kurulacak füze kalkanı için referandum yapılmasını önerdi. NATO'nun Füze Kalkanı Savunma Sistemi'nin Malatya'nın Kürecik ilçesinde kurulacak olmasına tepki gösteren Ağbaba, "Füze kalkanı açık hedef haline getiriyor. Bir cephe açılmış oluyor. Malatya'da referandum yapılsın; füze kurulsun mu, kurulmasın mı diye sorulsun" dedi.
 
AKP'nin en çok oy aldığı iller arasında Malatya'nın da olduğunu ifade eden Ağbaba, "AKP korkmasın. Malatya'da referandum yapılsın" diye konuştu. 
 
Füze kalkanı için eylem planı
 
Füze kalkanına karşı çıkan Ağbaba, hazırladıkları eylem planını da önümüzdeki günlerde hayata geçireceklerine dikkat çekti. İnsan zinciri, kalkanı yapmayı düşündüklerini belirten Ağbaba, muhtarlarla birlikte Ankara'da eylem yapmayı da planladıklarını ifade etti. Ağbaba, füze kalkanı konusunda Meclis'e soru önergesi ve araştırma önergesi vereceğini de söyledi. 
 
Malatyalılar'ın İsrail'e kalkan olmak istemediklerini ifade eden Ağbaba, "Başbakan samimi olsun. İsrail'e tavır almak istiyorsa füze kalkanını iptal etsinler" dedi. Ağbaba, gerekirse muhtarlarla birlikte görüşlerini Başbakan'a aktarabileceklerini de söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız