SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Refüje Çarptı, Takla Attı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:17:43
Refüje Çarptı, Takla Attı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Elazığ Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında ters dönen otomobilin kadın sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, Malatya-Elazığ Karayolu Mişmiş Park Kavşağı yakınlarında meydana geldi. D.H. adlı bayan sürücünün idaresindeki 44 LL 801 plakalı otomobil, Elazığ istikametine seyir halinde iken, Mişmiş Park Kavşağı’na yakın mesafede yolun sağ şeridinin kenarındaki refuj taşına çarparak, savruldu. Bir süre sürüklenen otomobil, yolda ters döndü. Kazayı sürücü yara almadan atlattı.

Kazadan sonra trafik ekiplerince olay yerinde inceleme yapılmasını ardından hurdaya dönen otomobil, çekici ile otoparka kaldırıldı.

Bu arada, Salı  akşam saatlerinde de MAŞTİ önünde meydana gelen trafik kazasında ise toplam 6 kişinin hafif şekilde yaralandığı ve yaralıların ambulans ile Yeni Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldığı bildirildi.

FOTO: Tugay YALVAÇ 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız