SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Refüje Çarptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, İnönü Caddesi PTT Baş Müdürlüğü karşısında meydana geldi. Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir'in kızı Sema Özdemir'in yönetimindeki 02 AD 053 plakalı otomobil sol tekerinin patlaması sonucu orta refüje çarptı.

Çarpma neticesinde Seyfullah Özdemir'in kızı Sema, oğlu Serkan ile gelini Soner Özdemir hafif yaralandılar. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. (Alttaki fotoğrafta bu kazada hasar gören oto)

5 YARALI..
Bu arada Malatya-Adana Karayolu Erkenek Tüneli mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2'si Afgan uyruklu toplam 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, yolların yağışlı ve kaygan olması nedeniyle Erkenek tüneli mevkiinde plakaları ve sürücüleri tespit edilemeyen iki araç çarpıştı. Olayda araçlarda bulunan 5 kişi yarandı. Yaralılardan 2'i Malatya Devlet Hastanesine sevk edilirken, Afgan uyruklu Abdullatif Sadık (39), Muhammet Yıldız (36) ve Süleyman Ateş (34) adlı yaralılar Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kaza ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
İnönü Caddesi’nde 23 yaşındaki M.A., yönetiminde bulunan 44..304 plakalı otoyla 72 yaşındaki M.A. adlı yayaya çarparak yaralanmasına yol açtı.

Zapçıoğlu Caddesi’nde 27 yaşındaki E.K.’nin yönetiminde bulunan 44..486 plakalı otoyla çarptığı 15 yaşındaki N.İ. adlı genç yaralandı.

Havaalanı kavşağında 44 yaşındaki Ş.E.’nin yönetiminde bulunan 44..786 plakalı oto ile 47 yaşındaki M.V. yönetiminde bulunan 06..01 plakalı otolar çarpıştı. 21.30 sıralarındaki kazada Ş.E. hafif yaralandı.

Malatya-Kayseri yolu Akçadağ Develi mevkiinde İ.A. yönetiminde bulunan 23..801 plakalı oto, yağış ve sis yüzünden kaza yaptı, araçta bulunan N.C.G.’nin yaralandığı bildirildi.

Malatya- Kayseri karayolu Sarıhacı mevkiinde de İ.T.’nin yönetimindeki 23..0088 plakalı oto yoldan çıktı. Kazada araçtakilerden C.T.7nin yaralandığı öğrenildi.

KIRMIZI IŞIKTAN GEÇİNCE..
Öte yandan Çevreyolu Battalgazi kavşağında kırmızı ışıkta geçen araç, karşı yönden gelen araçla çarpıştı. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, her iki araçta maddi hasar oluştu. Kaza anı ve trafik ışığı ihlali saniye saniye MOBESE kamerasınca da kaydedildi. kazanın meydana geldiği kavşaktaki sinyalizasyon direklerinde MOBESE kayıt uyarısı levhalarının bulunduğu görüldü. (Üstteki fotoğraf bu kazadan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız