SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Refüjler Çiçek Bahçesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:14:07
Refüjler Çiçek Bahçesi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından bahar dönemi yapılan yeşillendirme ve çiçek dikim çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Başta parklar, kavşaklar ve refüjler olmak üzere Malatya’nın çeşitli yerlerine dikilen yüz binlerce çiçek, Malatya’ya ayrı bir güzellik katarken, özellikle yan refüjlere yapılan desenli çiçeklendirme çalışmaları büyük beğeni topluyor.

Kadife, Petunya, Begonya ve Vinca  türlerinin ekildiği çiçeklerle, çeşitli yazıların yanı sıra şekiller de oluşturuluyor. Herkesin ilgisini çeken bu çalışmalar, vatandaşlar tarafından fotoğraflanarak, sosyal medyada yoğun bir şekilde kullanılıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından bugüne kadar bahar döneminde yüz binlerce çiçeğin dikildiği belirtilirken, bu çalışmaların yoğun bir şekilde devam edeceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız