SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Refüjler Tuzak Gibi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolun ortasındaki refüje çarpan otolardaki 5 kişi yaralandı. Bu arada, 1. OSB'de işçileri taşıyan iki servis otobüsünün çarpışması sonucu da 23 kişi yaralandı.

REFÜJ KAZALARI..
Edinilen bilgiye göre, kaza Malatya merkez İnönü Caddesi Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Sami V. yönetimindeki 44 DS 886 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda yolun ortasındaki refüje çarptı. Kazada otomobil içindeki sürücü ile yanındaki Fadime C. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsüne kaldırıldı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü önünde 36 yaşındaki N.K. yönetiminde bulunan 44..501 plakalı oto, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarpıp takla attı. Kazada sürücü yaralandı.

İPAŞ kavşağında da 41 yaşındaki V.O.K. yönetiminde bulunan 44..037 plakalı oto, sinyal vermeden kavşağa yanaşan 41 yaşındaki B.A. yönetimindeki beton mikser kamyonuna çarpmamak için fren yapınca, savrulan oto refüje çarptı. Kazada oto sürücüsü ile eşi 39 yaşındaki E.K. yaralandılar.

SERVİS OTOBÜSLERİ ÇARPIŞTI, 23 YARALI..
Bu arada 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde V.K. yönetiminde olan 44..791 plakalı servis otobüsü, karşı yönden gelen H.K. yönetimindeki 34..22 plakalı servis otobüsüyle çarpıştı. Kazada, iki otobüsün sürücülerinin yanı sıra, işçilerden 21 kişi yaralandı. Yaralılardan 22’sinin Beydağı Devlet Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından taburcu edildikleri, sürücülerden H.K.’nın TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi.

Çevreyolu Üniversite durakları önünde ise 21.20 sıralarında 28 yaşındaki bayan sürücü D.K.’nın yönetiminde bulunan 44..047 plakalı oto ile 39 yaşındaki M.Ç.’nin yönetiminde bulunan 31..1949 plakalı oto çarpıştı. D.K.’nın yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız