SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rehavete Girmeyin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:44:13
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, şampiyonluğun reçetesini açıkladı. Menemen Belediyespor deplasmanından galibiyetle ayrılıp, şampiyonluk turu atmak isteyen sarı kırmızılılarda, camia şampiyonluk etrafında kenetlendi. 

Bayrampaşa maçında alınan galibiyetin ardından en yakın rakibi Pendikspor ile arasındaki puan farkını 3'e çıkarak Yeni Malatyaspor, şampiyonluğa 2 maç kala eline geçirmiş olduğu avantajı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Şampiyonluk ipini elinde tutan sarı kırmızılılarda, teknik direktör Feyyaz Uçar, futbolcularıyla yaptığı toplantıda 'Kalan 2 maçımızı kazanırsak, şampiyonluk bizimdir. Hesap, kitap yapmamıza hiç gerek yok. Her şey bizim elimizde. Elimizdeki avantajı en iyi şekilde değerlendirip, sezon sonunda mutlu sona ulaşan biz olacağız' dediği öğrenildi. 

"Rehavete girmeyin"

Teknik direktör Feyyaz Uçar, Bayrampaşa maçında alınan galibiyet sonrası Pendikspor ile aralarındaki puan farkının 3'e çıktığını hatırlatarak, avantajın kendilerinde olduğunu ve bunu iyi bir şekilde değerlendirmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Futbolcularını rehavete girmemeleri konusunda uyaran tecrübeli teknik adam, "En yakın rakibimiz Pendikspor ile aramızda 3 puan fark var. Evet bir avantaj yakaladık ama bunun sizleri rehavete sokmamasını istiyorum. Önümüzde 2 final maçı var. Bu maçları kazanıp, hedefe ulaşmalıyız. Bu noktada hesap yapmaya gerek yok" dedi. 

Kalan 2 maçlarını kazandıktan sonra hesap yapmalarına gerek olmadığını futbolcularına anlatan Uçar, "Şuanda hesap yapması gereken biz değiliz. Bırakın bu hesabı rakibimiz yapsın. Biz her şeyimizle kalan 2 maçımıza konsantre olalım. Önümüzdeki ilk final maçı Menemen Belediyespor. Bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılıp, şampiyonluk turunu atalım" dediği öğrenildi. 

-Futbolculuk dönemindeki deneyimlerini anlatıyor-

Teknik direktörlük kariyerindeki ilk şampiyonluğa çok yakın olan Feyyaz Uçar, futbolcularıyla yakından ilgileniyor. 

Menemen Belediyespor maçı öncesi futbolcularının rehavete girmemesi için bir nevi terapist gibi de çalışan tecrübeli teknik adam, kendi futbolculuk deneyimlerini ve tecrübelerini de futbolcularına zaman zaman anlattığı öğrenildi. 

Şampiyonluk yarışında yaşanan stresin doğal olduğunu oyuncularına anlatan ve futbolcularıyla gerek birebir gerekse de gruplar halinde görüşen Uçar, kalan maçların hassasiyetine ve önemine vurgu yapıyor. 

Uçar'ın futbolcularıyla yapmış olduğu toplantıda, 'Kalan 2 maçta sabırlı, temkinli, ciddiyeti elden bırakmadan ve oyun disiplininden kopmadan mücadele etmeleri halinde şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini' söyleyerek, oyuncularını motive ettiği öğrenildi. 

-Camia şampiyonluğa inanıyor-

Kalan 2 maç öncesi, şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj yakalayan sarı kırmızılılarda, taraftarlar, yönetim, medya, futbolcular ve teknik heyet bu sezon mutlu sona ulaşmak için kenetlendi. 

Bu sezon şampiyonluğun geleceğine inanan Yeni Malatyaspor camiası, teknik heyet ve futbolculara büyük bir güven duyarken, taraftarlarda Menemen Belediyespor maçı sonrası kutlama yapmaya hazırlanıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız