SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rehber Öğretmenler Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:40:55
Rehber Öğretmenler Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Milli Eğitim Müdürlüğü 2.bölgeye bağlı okullarda çalışan rehberlik zümre başkanları toplantı yaptı. 

Türk Telekom İlkokulu Müdürlüğü'nde gerçekleşen toplantıya Hidayet İlkokulu, Hidayet Ortaokulu, Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu, Yahya Kemal Bayatlı İlkokulu, Vakıfbank İlkokulu, Vakıfbank Ortaokulu, Melekbaba Ortaokulu, Türk Telekom İlkokulu, Türk Telekom Ortaokulu ve Hatice İsmet Şeftalicioğlu Ortaokulu'nda zümre başkanı olan rehber öğretmenler (psikolojik danışman) katıldı.

Toplantıda 2014-2015 Öğretim yılı 1.dönem rehberlik çalışmalarının genel değerlendirmesi yapılarak, kaynaştırma öğrencileri, rehberlik plan ve etkinlikleri, iyi örnek uygulamaları, Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile ilişkiler, öğretmenlere müşavirlik, ev ziyaretleri ve veli toplantıları gibi konular üzerinde paylaşımlarda bulunuldu. Okullarda yapılan ve yapılacak olan rehberlik faaliyetlerinin paylaşılıp, tartışıldığı güzel bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyleyen Hidayet İlkokulu Rehber Öğretmeni Yılmaz Konuk, yapılan toplantının rutin zümre toplantılarından farklı geçtiğini, çeşitli konuların tartışılarak enine boyuna konuşulduğunu söyledi.

Rehberlik anlamında öğrenci ve velilere yönelik yapılabilecek farklı uygulamaların dile getirildiği bir toplantı olduğunu belirten Konuk, yaklaşık iki saat boyunca bütün katılımcıların bu sürece katkı sunduğunu belirtti. Toplantıda alınan karar ile birlikte Malatya’daki rehber öğretmenlerin WhatsAp adlı sosyal paylaşım ağında “PDR Paylaşım Grubu” adında bir grup kurularak etkinlik ve iyi örnek paylaşımlarının buradan yapabileceğini belirten Kokun, bu sayede hem güzel uygulamaların bütün okullara yayılmasının sağlanacağını, hem de rehber öğretmenler için güncel bir iletişim ağının oluşacağını sözlerine ekledi.

Toplantıya katılıp fikirlerini grupla paylaşan Yahya Kemal Bayatlı İlkokulu Rehber Öğretmeni Serdar Akgün ise, toplantıya ev sahipliği yapan Türk Telekom Ortaokulu rehber öğretmenlerine grup adına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız