SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rehin Aldı, Kaçamadı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:29:16
Rehin Aldı, Kaçamadı
A- A+ PAYLAŞ

Asker firarisi daha önceden husumeti bulunan bir kişinin evini göstermesi için 2 kişiyi zorla tutmaya çalışınca polisi alarma geçirdi. Polis ekipleri kaçan şahısı kısa sürede yakaladı.

Olay Melekbaba Mahallesinde yaşandı. Askerden firar eden  Hüseyin K. adlı şahıs,  Melekbaba Mahallesinde daha önceden husumeti bulunan bir kişinin evini göstermesi için birisi küçük yaşta olmak üzere iki kişiyi zorla tuttu. Hüseyin K. adlı şahıs, olayın ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi o bölgeye yönlendirildi.

Polis ekiplerini görünce  mağdur K.Ş.’yi de yanına alarak kaçan Hüseyin K.,  Asayiş Şubesi ekiplerince bölgede yapılan aramalar sonucunda kısa sürede yakalanarak gözaltına aldı.

Şüpheli Hüseyin K. yapılan işlemlerin ardından asker firarisi olması nedeniyle Merkez Komutanlığına teslim edildi.

Şüpheli Hüseyin K.’nın 25 gün öncede askeri firar suçundan işlem yapıldığı, ancak yeniden firar ederek Malatya’ya geldiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız