SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rekabet Yolculara Yaradı..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:40:51
Rekabet Yolculara Yaradı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde yolcu taşımacılığında yaşanan rekabet fiyatları düşürdü.

Akçadağ Belediye otobüsünün yolcuları 2 TL’ye taşıması nedeniyle minibüsler de yolcuları 2 TL’ye taşımak zorunda kalıyor. Minibüs şoförleri, 30 kilometrelik yolda 2 TL’ye yolcu taşınması nedeniyle zararına çalıştıklarını ifade ederek, “Malatya merkezde 3-5 kilometrelik yol için minibüsler 1.25, otobüs ise 1.50 TL ile yolcu taşırken, biz 30 kilometrelik yol ücreti olarak 2 TL alıyoruz” dedi.

Belediye yetkilileri ise, minibüsler için 2,5 TL yolcu taşıma ücreti verilmesine rağmen minibüs şoförlerinin beğenmediğini söyledi.

Yolcular da belediye otobüsünün minibüslerden düşük fiyatlı olması gerektiğini ifade edip rekabet nedeniyle indirimli yolculuk yaptıklarını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız