SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rekor İle Tescil Edildi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:22:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP'den aday olduğu Battalgazi'de belediye başkanı seçilen Selahattin Gürkan, ilçe merkezinde tebrikleri kabul etti

Battalgazi’den 3. kez belediye başkanı seçilen Selahattin Gürkan “Bugüne kadar yakamızda Ak Parti rozeti vardı. Bugün rozetimizi çıkartıp Anadolu’yu anayurt yapan Battalgazi’yi daha da ileri taşımak için hep birlikte çalışacağız” dedi.  Gürkan,  30 Mart yerel seçimlerinde sandığa giden bütün vatandaşlara teşekkür ederek “Seçimin huzur içinde geçmesini sağlayan tüm teşkilatımıza, parti yöneticilerimize, milletvekillerimize, bize oy veren vermeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda tebrikleri kabul etti.

Milletvekilleri Cemal Akın, Mustafa Şahin ve Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AK Parti il teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı törende konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın güveni ve destekleri için kendilerine, AK Parti Genel Merkezi’nde görevlerini büyük özveri ile sürdürürken Battalgazi için daima kadirşinaslığın zarif örneklerini gösteren parti yöneticilerimize, milletvekillerimize, partimizin tüm kademelerindeki yöneticilerimize, belediye başkan adayları ve meclis üyesi arkadaşlarımıza,  seçimin huzur içerisinde geçmesini sağlayan tüm görevlilerimize, emeği geçen herkese, bütün gönüldaşlarımıza, bize oy veren vermeyen tüm halkımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Selahattin Gürkan, seçimlerde yüzde 72 oranında oy aldığını ve bunun Türk siyasi hayatında bir rekor olduğunu da iddia ederek şunları söyledi: “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Battalgazi halkımız Türk siyasal tarihi içinde daha önceden görülmemiş bir oy oranı ile yüzde 72 ile destek verdi. Battalgazi, yüzde 72’lik oy oranı ile Türkiye genelinde; bugün 300 bini aşan nüfusu ile kendi ölçeğinde ve diğer tüm ölçeklerde birinci sırada yer aldı. Battalgazi 2004-2009 ila 2009-2014 hizmet dönemlerinde buluştuğu Türkiye genelinde birinci sırada yer alarak öne çıkan pek çok rekor hizmete rekor oy, rekor tescil ile sahip çıktı. Battalgazi Türkiye siyasal yaşamı içinde de, bir kez daha tarih yazdı. Bu rekor destek tarafımızca hem 2004-2009 ila 2009-2014 hizmet dönemlerimizde halkımızla birlikte halkımız için gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin kadirşinaslık tescili ve aynı zamanda 2014 ile başlayan hizmet dönemine ilişkin bir sorumluluk talebi olarak değerlendirilmektedir. Kadirşinas halkımızın emanet ettiği bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmekteki pusulamız yine amaç için her yolu mubah sayan nefsin egemen olduğu “hırs” duygusu değil, çalışmanın ve tevekkül etmenin hâkim olduğu “azim” duygusudur.”

Gürkan’ın ardından Milletvekilleri Cemal Akın, Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da birer konuşma yaptılar.

Bu arada, AKP'nin Battalgazi'de aldığı oy oranı yüzde 62.52 olmasına karşın Gürkan'ın yüzde 72 oranında oy aldıkları iddiasının hangi veriden kaynaklandığı merak konusu oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız