SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rekor Miktarda Toz Esrar

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:51:04
Rekor Miktarda Toz Esrar
A- A+ PAYLAŞ
Malatya polisi tarafından yürütülen bir çalışmada yaklaşık yaklaşık 125  kilo  toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.  
Edinilen bilgiye göre  Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen istihbari çalışma sonrasında bir otomobilin bagajında  güneş enerjisi su tankının içerisine gizlenmiş 124 kilo 812 gram toz esrar ele geçirildi.  
 
Olayla ilgili olarak biri Hakkari, biri de Van nüfusuna kayıtlı olan F.C. ve A.B. isimli 2 kişi gözaltına alındı. Ele geçirilen toz esrarın büyük olasılıkla İran veya Afganistan’da elde edilerek Van bölgesinden yurda getirildiği ve batı illerine götürüleceği değerlendiriliyor.  
 
Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, toz esrarın gizlendiği güneş enerjisi su tankının içerisindeki paketlerin üzerine narkotik köpeğinin koku almaması için kırmızı biber sürdükleri belirlendi.  
 
İLK KEZ BU KADAR TOZ   ESRAR ELE GEÇİRİLDİ   
Öte yandan ele geçirilen 124 kilo 812  gram toz esrarın Malatya’da bugüne kadar ele geçirilen en fazla miktardaki toz esrar olduğu ifade edilirken, 2012 yılında  yine polis tarafından 12 kilo bir, 38.5  kilo da bir olmak üzere toplam 50 kilo 500  gram daha toz esrarın  ele geçirildiği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız