SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rekortmen Bağışçılar..

A- A+ PAYLAŞ

14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü dolayısıyla ilimizde de Kızılay Malatya Şubesi tarafından bir tören düzenlendi. Törende Kızılay’a kan bağışında bulunanlara madalya ve teşekkür belgesini verildi. 28 kez bağışta bulunan polis memuru Şahin Temur, 11 kez bağışta bulunan devlet memuru Mustafa Canik ile 8 kez bağış yapan Astsubay Hasan Mutlu ilk üç sırayı aldılar.

Dünya Gönüllü Kan Bağışcıları Günü dolayısıyla Vilayet Parkı ‘nda dün akşam ödül töreni gerçekleştirildi. TÖrene Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın ile 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Kurmay Albay Lami Yılmaz kan bağışında bulunan vatandaşlar ile yakınları katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, törendeki konuşmasında kan vermenin hem vicdani hemde milli bir görev olduğunu belirterek,” Kan verirken can kurtardığımız aklımızdan çıkmamalı. Gösterdiğiniz duyarlılık nedeniyle sizleri kutluyorum. Kızılay gözbebeği kurumlarımızdan biri., Yurtdışında ülkemizin itibarını yükseklerde tutuyor. Malatya’da kurulan Kızılay Kan merkezi ile gerek devlet hastahanesi gerekse Turgut Özal Tıp Merkezi’nin kan ihtiyaçları da en iyi şekilde karşılanır olmuştur.“ dedi.

2.Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Kurmay Albay Lami Yılmaz ile Belediye Başkanı Cemal Akın’da konuşmalarında Kızılay’ın önemli görevleri yerine getirdiğini özellikle yurtdışındaki afetlerdeki önemli çalışmalarının bu ülke ve dünya ülkeleri tarafından taktirle karşılandığını belirttiler.

Törende Kızılay Şube Başkanı Dr. Ali Yalçın ile Kızılay Kan Merkezi Sorumlusu Dr. Serdar Uzun da birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından Kızılay Kan Merkezi’ne katkılarından dolayı Vali Halil İbrahim Daşöz, 2.Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Kurmay Albay Lami Yılmaz ile Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür belgeleri verildi.

Tören de daha sonra kuruma 28 kez kan bağışında bulunan polis Memuru Şahin Temur’a Gümüş Madalya ve Teşekkür Belgesi Vali Halil İbrahim Daşöz tarafından, 11 kez kan bağışında bulunan devlet memuru Mustafa Canik’e bronz madalyası ve teşekkür belgesi Belediyle Başkanı Cemal Akın, 8 kez kan bağışında bulunan Astsubay Başçavuş Hasan Mutlu’ya bronz madalyası 2.Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Kurmay Albay Lami Yılmaz tarafından verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız