SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rekortmenlere Plaket

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Vergi Dairesi Başkanlığı'nca 2009 yılı kurumlar ve gelir vergisi rekortmenlerine plaket verildi.

Törene, Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan'ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek ve oda başkanları ile iş adamları katıldı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Malatya Vergi Dairesi tarafından düzenlenen törende bir konuşma yapan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, 22. Vergi Haftası nedeniyle vergi rekortmenlerine plaket takdim etmek için bir araya geldiklerini söyledi. Özkan konuşmasın da , "Vergi Haftasının amacı toplumda daha sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmak ve vergiye karşı alışkanlıkları geliştirmektir. Bildiğiniz üzere devletin yapmış olduğu; eğitimden asayişe, sağlıktan ulusal güvenliğe, tüm kamu hizmetlerinin en sağlıklı finansman aracı vergilerdir. Devletin yapmış olduğu bu kamu hizmetlerinin verimli bir şekilde yerine getirilmesi kendi şartları yanında vergilerin zamanında ve düzenli ödenmesine bağlıdır" dedi.
MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, "Hiç şüphesiz ki vergi, bir ülkenin kalkınmasında temel bir araç, kamu giderlerinin karşılanmasında da en önemli gelir kaynağıdır. İş dünyası olarak beklentimiz; adil bir vergi sistemiyle toplanan vergilerin, yine adil bir şekilde paylaşılmasıdır" dedi.

Konuşmaların ardından 2009 yılı kurumlar vergisi rekortmenlerine ve gelir vergisi rekortmenlerine plaketleri verildi.

2009 yılı kurumlar vergisi rekortmeni Hastane İşletmeciliği yapan Ultra Emar Sağlık Hizmetleri Şirketi oldu. Şirket adına plaketi yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Kenan Kalı aldı. Gelir Vergisi rekortmeni ise, noterlik hizmeti veren Cemal Karabaş oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız