SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rektör 'İthaf' Etti!

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi'ne TSE- İSO 9001 -2008 Kalite Belgesi verildiği, merkezin Türkiye'de bu belgeyi alan ikinci üniversite hastanesi olduğu belirtildi. Rektör Prof.Dr. Cemil Çelik ise, aldıkları kalite belgesini, merkezin kalite kaybı yaşadığına ilişkin "az sayıda" iddia sahibine ithaf ettiğini söyledi.

ÜNİVERSİTENİN AÇIKLAMASI..
Konuya ilişkin olarak İnönü Üniversitesi'nden yapılan açıklama şöyle:

"İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde bir süredir yoğun bir şekilde yürütülen Kalite çalışmaları meyvesini verdi. Üç gündür Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere üniversitemizde bulunan TSE – ISO- EN 9000 yetkilileri, Turgut Özal Tıp Merkezi’nin Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almayı hak ettiğini verdikleri kararla açıkladılar. Turgut Özal Tıp Merkezi Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, Kongre ve Kültür Merkezi’mizin Balo Salonunda düzenlenen takdim töreni ile Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik’e sunuldu. Törende bir konuşma yapan TSE Elazığ Bölge Müdürü Topel Gül, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yapılan Kalite çalışmalarını yerinde incelediklerini ve hastanenin tüm personelinin Kalite bilinciyle hareket ederek çalıştığını gördüklerini ifade etti. Bu belgenin kazanılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Gül, önümüzdeki dönemde Turgut Özal Tıp Merkezi’nin daha da büyük çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını kaydetti. Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik ise yaptığı konuşmada Turgut Özal Tıp Merkezi gibi Türkiye’nin gözbebeği bir sağlık kurumuna bu belgeyi kazandıran herkese teşekkürlerini ileterek, aldığı bu belgeyle Turgut Özal Tıp Merkezi’nin alanında kaliteli işlere imza atan bir sağlık kurumu olduğunun bir kez daha belgelendiğini belirtti. Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çektirilip pasta kesilerek bu gururlu an hep birlikte paylaşıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezi yaptığı başarılı çalışmalarla ülkemizdeki üniversite hastaneleri arasında TSE- İSO 2001-2008 Kalite Belgesini kazanan iki üniversiteden biri olama unvanına sahip olmuştur."

REKTÖRÜN İTHAFI..
Bu arada, iha'nın haberine göre de, Rektör Çelik, aldıkları kalite belgesini, merkezin kalite kaybı yaşadığı iddialarının sahiplerine ithaf ettiğini söyledi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, "Türkiye'de ilk olarak kalite belgesi olan üniversite hastaneleri arasında ilk 3'te yer alıyoruz. Sadece kalite belgesi almak ve onu duvara asmak yetmiyor. Gün geçtikçe kaliteyi arttırarak içinde bulunduğumuz coğrafya insanına daha kaliteli hizmet vermenin hep çabası içinde olacağız. Özel sektörün devreye girmesi ile çok az iş yapan sağlık kurumları, yaptıkları işin daha fazlasının reklamını yapıyorlar. Ancak Türkiye'nin en kaliteli sağlık hizmeti veren sağlık kuruluşlarından olan Turgut Özal Tıp Merkezi verdiği hizmetin reklamını ve tanıtımını tam olarak yapamadı. Bundan sonra tüm birimlerin yaptıkları güzel çalışmaları kamuoyu ile paylaşmalarını istiyorum. Biz olduğumuzu, olduğu gibi kamuoyu ile paylaşmalıyız. Tüm ekibi tebrik ediyorum" ifadelerini kaydetti.

Kalite Belgesini alırken, Turgut Özal Tıp Merkezi'nin tüm idarecilerini sahneye alan Rektör Prof. Dr. Çelik, "Turgut Özal Tıp Merkezi'nin kalite kaybını yaşadığını az sayıda da olsa söyleyenlere bunu ithaf ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız