SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rektör Naif Nezaketli Bir İnsan"

0
Güncellendi - 2018-01-24 02:34:24
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Battalgazi Belediyesi hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulunan Rektör Kızılay, “Battalgazi Belediye Hizmet Binası, şaheser diyebileceğimiz bir hizmet binası” dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, beraberinde İnönü Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Hakan Erkuş, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cemal Koyunoğlu ve İnönü Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Özcan ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bugün Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’ı sık sık görüşüyoruz, ama makamında Battalgazi Belediyemizin yeni hizmet binasında ziyaret edip, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Çok değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte Battalgazi Belediyemizin yeni binasının Malatya’mıza, Battalgazi’mize hayırlı olmasını, güzel hizmetlerin yapılacağı, çok güzel bir mekan oldu. Yeni binamızın hayırlı olmasını, başarılı güzel çalışmalarının devam etmesini tüm kalbimizle diliyoruz. Selahattin Gürkan başkanımız uzun yıllar Battalgazi’mize hizmet etti. İnsanların gönlüne ve kalbine girdi. Çok güzel eserler bıraktı. Son olarak bir şaheser diyebileceğimiz bu bina, yani Battalgazi Belediye binası. Gerek mimari konsepti ile, gerek sanata verdiği değerle çok güzel bir binayı tamamlayıp kullanıma açtı. Binalar ve mekanlar ferah ve güzel olursa, içerisindeki insanlarda nitelikli ve çalışkan olursa, daha iyi ve güzel hizmet yapılacağını düşünüyorum. Bu vesile ile başka birçok projede İnönü Üniversitesi ve Battalgazi Belediyemiz ortak çalışıyor. Birçok projeyi birlikte geliştiriyoruz. Birçok projeyi sürdürüyoruz, birçok projeyi de çalışıyoruz. Bir kısmını da üçlü işbirliği ile sürdürüyoruz. Önümüzdeki 2018 yılında da projelerimizin bir kısmını daha hayata geçirip, birlikte çalışacağımızı ifade etmek isterim” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Rektörümüz hakikaten naif, nezaketli ve nezahatli bir insan. Bilim insanı olarak kendisini kanıtlamış, üniversitemizi bir bilim yuvasına dönüştürme noktasında emin adımlarla ilerliyor. Ayrıca üniversitemizin, halkın, toplumun üniversitesi, şehrin üniversitesi olması noktasında gayret ve çabalarını yakından takip ediyorum ve takdir ediyorum. Rektörümüzün de ifade ettiği gibi ortak olduğumuz projelerde paydaş olarak çalışıyoruz. Üniversitemiz bu anlamda bizim önümüzü açma noktasında büyük gayret ve çabası olan bir üniversitemiz. Özlediğimiz üniversite formatında olan bir üniversite. Gerek bizim Kervansaray Buluşmaları’nda yaptığımız ortak çalışmalar, gerek mahallelilik projesinde Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi ile birlikte paydaş olarak yaptığımız çalışmamız, bir de Türkiye’de ilk olacak Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi’nin İspendere Şifalı Suları’nın bulunduğu mevkiinde bin 200 dönümlük alan içerisinde yüz küsurdan fazla olan yerde aktif, 15 bin metre kare kapalı alan içerisinde Üniversite-Belediye işbirliği içerisinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesini Tıp Fakültesinde görev yapan hocalarımızın rehberliğinde ve mihmandarlığında yürütüyoruz. Bu Türkiye’de bir ilktir. Yani hem üniversitemizin topluma katma değer sağlaması açısından, hem toplumun önünü açması anlamında, hem de topluma lokomotif görevi görmesi anlamında hakikaten özlenen bir üniversite tablosunu görüyoruz. Ben bu tabloyu şehrimize kazandırdığı için başta değerli Rektörümüze ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız