SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlikte Çok Güzel İşler Yapacağız"

0
Güncellendi - 2018-10-22 05:49:26
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Türkiye’nin ekonomisinin daha iyi noktalara ulaşması tarımdan geçiyor. Tarımın gelişmesi de ancak üniversitelerimizin katkısı ile olur, akademisyenlerimizin çalışmaları ile olur” dedi. Rektör Prof. Dr. Karabulut, akademisyenlerden bilimsel çalışmalara mutlaka öğrencileri de dahil etmelerini istedi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Tarım Kampüsünde bulunan Battalgazi Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan akademisyen ve idari personelle bir araya geldi.

Öğrencilerle görüşerek sohbet eden ve sorunları olup olmadığını soran Rektör Prof. Dr. Karabulut, akademik ve idari personelle toplantı yaptı.

-“Tarımın gelişmesi için üniversitelerin katkısı şart”

Türkiye’de tarımsal üretimin geliştirilmesi konusunda üniversitelere ve akademisyenlere önemli görevler ve sorumluluklar düştüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Karabulut, “Türkiye’nin ekonomisinin daha iyi noktalara ulaşması tarımdan geçiyor. Tarımın gelişmesi de ancak üniversitelerimizin katkısı ile olur, akademisyenlerimizin çalışmaları ile olur. Üniversitemizin tüm bölümlerini birlikte çalıştıracağız. İlçelerimizde açılması istenen bölümler oluyor, bunlar zaman içinde hepsi olabilir.” şeklinde konuştu.

-“Her türlü proje ve öneriye her zaman açığım”

Akademisyenlerin getireceği her türlü proje ve öneriye her zaman açık olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Karabulut şunları söyledi:

“Akademisyenlerimize çok iş düşüyor. Birlikte, el birliği ile bu süreci götüreceğiz. Benim çalışma alanlarımdan birisi kalitedir. Bu nedenle ekip ruhuna çok önem veriyorum. Birlikte çalışıp, birlikte üreteceğiz. Ekip ruhu ile öğrencilerimizi de işin içine katarak, bir şekilde bilimsel çalışmalara dahil edelim. Öğretim üyelerimizin birlik ve beraberlik içinde çalışması için üniversitenin rektörü olarak üzerime düşeni yapacağım. Birlikte çok güzel işler yapacağız. Siz projeleri geliştirin, biz destek olalım. Her türlü proje ve öneriye her zaman açığım.”

-“Kendi markamız ile ürün geliştirilecek bir süreç”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi adıyla ve kendi markasıyla ürün geliştirilmesi konusunda bir sürecin olmasını istediğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Karabulut, “Ekip ruhu, birlik ve beraberlik çok önemli. Rektörler gelir geçer, buralar baki kalır. Bu anlayışla bilimsel çalışma ve projelere birlikte katkı ve destek sunacağız. Üniversitemizin kendi adı ve markasıyla ürünlerin geliştirildiği bir süreci birlikte başaracağız.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Karabulut, eğitim ve bilimsel çalışmalar için ihtiyaç duyulan atölyelerin kurulması konusunda da gereken çalışmaları yürütmekte olduğunu ifade etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • sagap (5 yıl önce)
    Haberciliğin asıl görevi reklam yapmak olmuş. İşinizi yapın Malatya'nın sorunlarını taşıyın bu sayfalara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Alice (5 yıl önce)
    Arkadas bunun neresi haber? rektörü olduğu universitenin bir birimine bakmaya gitmiş...
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (5 yıl önce)
    Bir üniversite bu kadar mı siyasetin oyuncağı olur ? Hani bağımsız özerk üniversite !! Yazık ediyorsunuz bu memlekete ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah (5 yıl önce)sezgin isimli kullanıcı yorumuna
    Bu haberin neresinde siyaset var. Bilinç altınız, önyargılarınız, kininiz ve öfkeniz haberin içeriğini okumanızı engelleyecek şekilde sizi esir almış. Kimsenin memlekete yazık ettiği yok,ama sen bilinç altı tesiri ile kendine yazık etme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöpçü (5 yıl önce)
    Görüntü var , ses var , ya icrat varmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖREN GÖZ (5 yıl önce)
    sayın aysun bay karabulut.sizi hergün faklı bir yerde ,farklı bir çalışma içinde görüyorum.resimlerinde atatürkün hedeflediği çalışkan , çağdaş türk kadınını kadınını görüyorum.umurım uzun yıllar bu heyacan ve enerjiniz bitmez. yolunuz açık olsun bahtınız açık olsun .tebrikler.tebrikler.tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin gördüğün bizim göremediğimiz ne var aceba resimlerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    İnönü üniversitesi rektörünün adını bilmezken t özal üniversitesinin rektörünün her anından haberimiz oluryor. Bukadarda olmazki.. sırf öznur hanımın kardeşi diye hergğn bi haberi yapılıyor, bu nedir arkadaş bu kadın nasıl bir hegemonya kurmuş bu şehirde..
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (5 yıl önce)
    buğday. saman nohut mercimek canlı cansız hayvan dışardan ithal ediliyor ne desteği sözde var bitirdi şu anki siyaset tarımı hayvancılığı
    0
    0
    Yanıtla
  • Apollo (5 yıl önce)
    Başka haber mi yok ne bu arkadas sanki nasa üstü kurduk öznur hanım limitleri doldurduğu için kardeşine tahammül kalmadi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah (5 yıl önce)Apollo isimli kullanıcı yorumuna
    Daha Türkçe isimle kendini ifade edemiyorsun. Sen önce Türkçe isimle kendini ifade et, daha sonra kendisini ifade edenlere müdahil ol. Apollo....isme bak
    0
    0
    Yanıtla
  • İşini yapan (5 yıl önce)
    Çadırda peynir yemeye gitmeyip asli işi ile gündeme yaratıyor ne güzel
    0
    0
    Yanıtla