SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rektörlük İçin İlk Aday

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:25:01
Rektörlük İçin İlk Aday
A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Kızılay, Haziran ayında yapılacak olan rektörlük seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.
 
Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olan Prof.Dr. Kızılay, rektörlük seçim süreci öncesi adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Kızılay'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:
 
"Bilindiği üzere Haziran 2012’de Üniversitemizde Rektörlük seçimleri yapılacaktır.  Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum İnönü Üniversitesinde 19 yıldır çalışmaktayım. Üniversitemizin 37 yıllık gelişiminin yarıdan çoğuna bizzat şahidim, katkım vardır. 
 
Üniversitemizi eğitimde, bilimde ve sağlıkta ulusal ve evrensel bir marka yapmak için Üniversitemizin rektörlüğüne adayım. 
 
Tıp Fakültesindeki başarımızı tüm üniversiteye taşımak istiyorum.
 
Kaynakları yaratıcı düşünce ve bilgi üretmeye yönelik araştırma ve geliştirme çalışmalarına kullanmanın gerekli olduğuna inanıyorum. 
 
Sağlıkta Türkiye’nin en iyi 3 merkezinden biri olmamız mümkündür. Organ nakli ve kanser konusunda yeni çalışmalarımız devam etmektedir. Hedefim Ülkemizin en iyi  kanser merkezini Üniversitemize ve şehrimize kazandırmaktır. 
 
Üniversitemizin Malatya’nın her konusuna akıl ve strateji üretmesi, şehre öncülük etmesi ve şehirle beraber gelişmesi gereklidir. 
 
Üniversitemizi daha ileriye götürmek için saygıdeğer öğretim üyesi arkadaşlarımın ve tüm çalışanlarımızın desteğini talep ediyorum. 
 
Üniversitemizin gelişimine katkıda bulunan tüm yönetici ve çalışanlarımızı şükranla anıyorum. 
 
Adaylık kararımı Üniversitemiz ve kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız