SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rektörü Duygulandıran Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:31:20
Rektörü Duygulandıran Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’in 49 yıl önce mezun olduğu ilkokuldan bir grup öğrenci, okul müdürü ve okul aile birliği başkanı ile birlikte İnönü Üniversitesine ziyarette bulundular.

Akçadağ ilçesine bağlı Kırkpınar Köyü İlkokulunun Müdürü Aysel Şahin, Okul Aile Birliği Başkanı Asım Solmazgül, öğrenciler Rabia Yerli, Yunus Emre Demir, Deniz Sinem Solmazgül ve Sıddık Solmazgül, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cemil Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

49 yıl önce mezun olduğu ilkokuldan öğrencilerin kendisini ziyaret etmeleri, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’i duygulandırdı. Öğrenciler de kendileriyle aynı sıralarda oturmuş birinin bugün üniversite rektörü olmasından duydukları gururu gizlemediler. Ziyaretten duyduğu büyük mutluluğu dile getiren Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, kendisinin de 1963 yılında Kırkpınar İlkokulundan mezun olduğunu söyledi ve o döneme ait bazı anılarını konuklarıyla paylaştı. Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Kırkpınar İlkokuluna maddi ve manevi her konuda destekte bulunacağını da belirtti.

Kırkpınar İlkokulu Müdürü Aysel Şahin ise, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’in okullarından mezun olmasından gurur duyduklarını, kendisiyle tanışmak ve öğrencileriyle tanıştırmak amacıyla ziyarette bulunduklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, kendisini ziyaret eden minik öğrencilere hediyeler verdi. Öğrenciler, ilk kez geldikleri İnönü Üniversitesi kampusunda İnönü Müzesi ile Turgut Özal Müzesini, Üniversite Kütüphanesini, İnternet Merkezi ve Turgut Özal Tıp Merkezini de gezdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız