SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rektörü Kutladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:23:57
Rektörü Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi  Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya’nın Hekimhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlçe kaymakamı Nurettin Dayan ile görüşen Mücahit Fındıklı, Kaymakam Dayan'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. AKP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Fındıklı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hekimhan Madenciliğe ziyarette bulundu. Fındıklı, Hekimhan Madencilik Genel Müdürü Zekayi Seyhan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Fındıklı, ilçeye yapılacak demir-maden yatırımı ile ilçede istihdam meydana getirilip, iş ve aş sağlanacağını vurguladı. Demir-maden yatırımı ile ilçenin ekonomik sosyal gelişmişliğinin de artacağını belirten Fındıklı, Hekimhan’ın önünün açık olduğunu kaydetti. Daha sonra Kocaözü ve Kurşunlu kasabalarına giden Fındıklı, burada da partililerle bir araya geldi.
 
REKTÖRE DE KUTLAMA ZİYARETİ..

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı, yeniden rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Cemil Çelik’i de ziyaret etti. 
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeniden atanan Cemil Çelik’i ziyaret eden Milletvekili Fındıklı, yeni dönem için hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Fındıklı, "İnönü Üniversitesi’nde son 4 yılda yapılan hizmetler ve yönetim anlayışının bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğine inanıyoruz. Bu dönem Malatya'nın geleceğine yönelik önemli projeler gerçekleştirilecektir. Bunun için her türlü desteği vereceğiz. Üniversitemizdeki huzur ortamı bizleri mutlu etmektedir" ifadelerini kullandı.
 
Rektör Çelik ise ziyaret için teşekkür ederek, yeni dönemde başlatılacak projelere verilecek destek için teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız