SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rektörümüze İleteceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:07:18
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, İnönü Üniversitesi Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu’nda incelemelerde bulundu. Okul yöneticileri ve öğretim görevlileri ve öğrenciler ile bir araya gelen Eser, okul ile ilgili istekleri dinledi. 

Dr. Süleyman Eser, yaptığı konuşmada, “Okulumuz beklediğimizin çok üstünde kapasiteli, donanımlı. Fevkalade güzel gördük. Fakat ne yazık ki büyük eksiklik bir çok bölümün açılmamış olması. Okulumuzun boş olması, öğrenci alabilecek kapasitede olmasına rağmen dolmamış olması. Bunun tabi sebepleri var. Öğretim görevlisi kardeşlerimden öğrendik. Onlara kesinlikle yardımcı olacağız. Çevre düzeninin olmayışı, kampüsünün olmayışı bir yurdunun olmayışı eksiklik. Bizlere belediye olarak ve Darendeliye de çok büyük görevler düşüyor. Öncelikle biz çevre düzenlenmesini yapacağız. Belediye olarak üzerimize düşenin en güzelini en iyi şekilde yapmayı taahhüt ediyorum. Ama asıl önemli olan yurdun yapılmasıdır. Sahanın dizayn edilmesi ve öğrencinin Darende'de tutulması önemlidir. Öğretim görevlilerimize gerekli kolaylığın sağlanması ve onların Darende’ye getirilmesi bize düşüyor. İnşallah biz bunları üstleneceğiz bu görevi yürüteceğiz. Sayın Rektörümüzle görüştüğümde bunların hepsini ileteceğiz, YÖK’e ileteceğiz. Darende'ye yeni fabrikaları bu okul aracılığıyla kuracağız inşallah” dedi.

Okul Müdür Yardımcısı Bilal Taşyürek ise, “Meslek Yüksekokulumuzda İnşaat Teknolojisi, Gıda Teknolojisi ve Optisyenlik Bölümlerimizde yaklaşık 250 öğrencimiz var. Okulumuz ileri seviyede tüm ekipmanları ile Optisyenlik, Gıda Analiz, Mikrobiyoloji ve İnşaat Laboratuvarına sahip, önümüzdeki süreçte okulumuz daha fazla kapasiteye çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız