SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Resetledik, Baştan Oluşturduk'

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:07:16
'Resetledik, Baştan Oluşturduk'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, AKP iktidarlarının sağlık alanında devrim niteliğinde hizmetler yaptığını belirtti.

Partililerle birlikte Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir’i ziyaret edip, ‘Hayırlı olsun’ diyen Milletvekili Mustafa Şahin, burada yaptığı açıklamada, “AK Parti iktidarları olarak birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da atıl durumda olanları, tabir caizse resetledik ve yeni baştan oluşturduk. Bunlardan biri de sağlık sektörüdür. Sağlık sektöründe devrim niteliğinde hizmetler yapıldı. Yeni yapılan hastanelerle ilgili ciddi çalışmalar var. Hükümetimizin seçim beyannamesinde ne varsa onları hayata geçirdik ancak muhalefetin her zaman direnç gösterdiğini gördük. SSK hastanelerinin Sağlık Bakanlığına devrinde de direnç gösterdiler. Her düzenleme, insanlarımızın rahatı içindir. Sıkıntı durumundaki bozuk yapıyı değiştiren iktidarımız, sağlıkta ise genel sekreterlik ve alt birimler oluşturuldu. Şeker arazisinde 640 yatak, 850 kapasiteli devasa hastane binası hemen hemen bitti. Sanırım, 2013’ün Eylül ayında hizmete sunulması planlanıyor. Ayrıca bunun yanına, 140 yataklı Fizik Rehabilitasyon Merkezi ve 330 yataklı kadın doğum çocuk hastanesi de yapılacak. Burası sağlık kompleksi olacaktır. Sorunlar ve aksamalar noktasında bize düşen ne varsa desteğimizi vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir ise, “Sağ olsunlar, bize hayırlı olsun ziyaretine geldiler. İki aylık süre içerisinde yaptıklarımızı anlatma fırsatı bulacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız