SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Resim Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

 
Kongre ve Kültür Merkezi'nde açılan Karma resim sergisinde 22 tablo yer alıyor. 
 
Karma Resim Sergisi'nde, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Din Kültürü Öğretmeni Hasan Demirbağ, İnönü Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Bölümü 4.sınıf öğrencisi Betül Demirbağ ile Malatya Şeker Fabrikası'nda emekli elektrik işçisi Süleyman Turan'ın 22 eseri bulunuyor.
 
Kara kalem, yağlı ve sulu boyadan oluşan eserlerin yer aldığı sergiyi vatandaşlar gezebilecekler. 
 
KİTABIN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
 

Malatyalı sanatçılar ve ressamların konu edildiği 'Malatyalı Sanatçılar Kitabı' için hazırlıkların devam ettiği öğrenildi. 
 
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Din Kültürü Öğretmeni olan ve Malatya Valiliği'nin organize ettiği Malatya Ansiklopedisi hazırlama komitesinde bulunan Hasan Demirbağ, "Sayın valimizin öncülüğünde, iki önemli proje çalışmasını sürdürüyoruz. Birincisi, 5 ciltlik Malatya Ansiklopedisi, diğeri ise Malatyalı Sanatçılar Kitabı hazırlanıyor. Üniversitemizden Hasan Kavruk hocamız da yardımcı oluyor. Malatyalı sanat severlerin beğenisine önümüzdeki günlerde sunulacak.Kitapta, 45 Malatyalı ressam yer alacak. Ayrıca, fotoğraf, geleneksel Türk sanatçıları, seramik sanatçıları gibi sanatçılarla ilgili bilgiler de kitapta yer alacaktır" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız