SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Resim ve Baskı Sergisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:52:55
Resim ve Baskı Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da Resim ve Baskı Sergisi törenle açıldı. 

Malatya Park AVM’de açılan ve Pazar akşamına kadar gezilebilecek olan Resim ve Baskı Sergisi açılışına, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Malatya Park AVM yönetim kurulu üyesi Mehmet Kavuk, Malatya Park AVM Genel Müdürü Yılmaz Arslan, İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi yetkilileri ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile Kılınç ailesi katıldı.

Sergiyi açan Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisi Esranur Kılınç, ilk kişisel sergisini açtığını belirterek, sergide 22 eserinin yer aldığını ifade etti.

Dedesinin vefat yıldönümünde, dedesinden esinlenerek yaptıkları resimleri sergilediğini söyleyen Kılınç, hedefinin İtalya‘nın Flonansa Şehri’ndeki San Marino Müzesi’nde sergi açmak olduğunu vurguladı.

Küçüklüğünde resime ilgisinin olduğunu aktaran Kılınç, sergğiye katılanlara teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız